CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

dla mnie ta beta to kosmos :) ale najwazniejsze ze Bombel dzidzie ma w brzuszku :)
KoralikTy nie spacery tylko na porodówe :P
ja siedze i sie psychicznie nastawiam na jutrzejszy dzien .. bedzie ciezki maraton w robocie :)
pozdrawiam i milego wieczorku :D

a mi sie snilo caly czas ze rodze dziewczynkę... i sobie wmawialam ze sny na odwrot wiec bedzie chlopczyk, a tu prosze dziewczynka....
no ale nie wyszla jeszcze wiec mzoe bedzie siusiak? hihi tylko co ja z tymi sukienkami zrobie i bodziaczkiem od Any :P

wrocilam ze spacerku, ukisilam ogorki, umylam podloge w kuchni.. teraz jem chrupki.... moze jeszcze jakis sex na dobranoc i porodowka w nocy? hmm fajny plan nie? :P

Aszi kochana jak sie czujesz po porodzie? goisz sie? boli cos?
jak u Was nocki?

Bombelek beta super:)
M&ms z plamieniem najlepiej leć do lekarza nie ma na co czekać, może to nic groźnego ale lepiej dmuchać na zimne.. pewnie dostaniesz większą dawkę progesteronu..
Aszi synek ślicznie rośnie.. he coś w tych przeczuciach jest, bo ja też od początku mówiłam do brzuszka jak do chłopca i się sprawdziło.. ale najważniejsze żeby małe było zdrowe:)
witam nowe forumki i trzymam kciuki:)

Bombelkowa ja miałam siebie na myśli- że miałam przeczucie odnośnie siebie, że to chłopak. I że skoro ty masz przeczucie, że nosisz w brzuszku dziewczynke to pewnie tak jest:)
Żle to napisałam, stąd to nieporozumienie:) bądź co bądź najważniejsze, aby zdrowe było.
My wczoraj byliśmy u pediatry mały od czasu wyjścia ze szpitala z wagi 3730 przybral do 4180:) A je tylko cycusia:) mały głodomorek mamy:)

Aszi , Ty mówisz że chłopak, ja i stokrotka że dziewczynka ;)

Hej dziewczyny!
Kurcze ile tu nowych wiadomości:) Witam wszystkie forumowiczki, bo widze, że nowe się pojawiły:)
Bombelkowa piękna beta:) Przeczucia się sprawdzają, ja czułam,że to chłopak:)
A my dajemy sobie rade. Bastek przesypia noce- nie płacze, budzi się co 2-3 godziny na jedzonko i dalej śpi:)
Moja mama przyjechała, posprzątała mi całe mieszkanie, ugotowała obiadek, wyprasowała ciuszki- jej pomoc jest nieoceniona.

Ja czuję w głowie że dziewczynka ;)

bombelek!! suuper beta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe czy chlopiec czy dziewczynka :P

beta 8027! :))

Koraliczku to ja jednak podziękuję, nie miałabym ich jak parzyć tyle razy dziennie..może komuś innemu się przydadzą :) ja chyba jednak zdecyduje się na zioła Sroki, je pije się raz dziennie, wieczorem, to akurat jak będę w domu :) także tak na spokojnie będę mogła je zaparzyć :)

bombelek &&&&&&& :) za ladny przyrost :)
masaka jaka ja wypluta jestem, jak tak sie rodzi to ja nie wiem skad kobiety maja na to sile? ja nie mam sily wstac z kanapy zeby zajrzec do gara jak mi sie zupa gotuje....

Moje ziołka to mieszanka z Chin.
Kiedyś opowiadałam ich historię. Ciocia pojechała na wakacje i dostała je od starej Chinki.
Wspomagają płodność.

Koralik już niedługo Zosia będzie z Tobą :))

Ja byłam powtórzyć betkę.

3 łyżki stołowe do szklanki, zalać wrzatkiem i odczekać 10 min pod przykryciem, przecedzic przez sitko i wypić... ja je rozcienczalam bo byly obrzydliwe i nie dawalam rady ich pić :P 3 razy dziennie, a ja piłam 2 bo w okolicach obiadu nie mialam jak tego zaparzyc...

za całość płaciłam 60 zł w zielarskim, wiec jak byś chciała zawsze mozes zkupić świerze bo nie wiem czy takie poltoraroczne beda ok, a nie chce nikomu zaszkodzic... moge Ci podac mieszanke jaka mam i dawkowanie dokladnie.. albo stronke Ci wysle z ktorej to bralam, bo mam jeszcze w domu skiazke zielarska taką staaaarą i tam były przepisy ziół dla kobiet :)

no zainteresowanie jest, bo to taki naturalny wspomagacz, wiadom oze wszytskie leki pochodza od ziol...

Szymszuniu o ziołach myślałam już od jakiegoś czasu :) właściwie bardziej o ziołach o. Sroki, a skusiło mnie to bo na skarbiemamy.pl strasznie dużo dziewczyn zaszło w ciążę jak piły ziółka :)
Teraz po prostu chyba dojrzałam do tego, żeby wziąć się za zioła :)

o tych ziólkach to bombelkowa kiedys mówiła ze wspomagaja przy staraniach :) dlatego pytałam czy rzeczywiscie pomogły :))
Widze ze zainteresowanie nimi automatycznie wzrosło :D

Najważniejsze że się w końcu udało zajść w ciążę :)

A te zioła jak się pije? Rano czy wieczorem, jaka dawka?

nie do konca wiem czy one same w sobie pomogly czy tez clo, akurat jak zaczełam je pic, clo zaczelo na mnie dzialac, bo wczesniej jak bralam clo to nie mialam owulacji, one maja dzialanie wlasnie regolowania cyklu ale ja obok bralam jeszcze luteine wlasnie i clostilbegyt, potem przestalam pic jakos na miesiac przed zajsciem w ciaze ale chyba jeszcze jakies tam dzialanie mialy.
wiem ze ziola są "suche" ale chyba jakies terminy waznosci mają... w opakowaniu nie dalo sie trzymac bo to kilka paczek bylo do wymieszania i musialam kupic taki ogromny słój na nie, żeby je zmieszac.

M&ms plamienie czasem wystepuje w okolicy kiedy powinna byc miesiaczka, ale ja bym to skonsultowala z ginekologiem, czy sie cos nie dzieje, na mialam plamienie brazowe w dniach kiedy powinna byc miesiaczka ale na prawde malenkie. A moze byc jeszcze tak ze brazowa krew schodzi jeszcze z zagniezdzenia, brazowa krew, stara krew, czerwona swieza i nalezy to kontrolowac!

Koraliku- biegunka zdecydowanie na poród- tak właśnie się oczyszczasz i przygotowujesz- organizm dużo szybciej trawi, nie musi być "latanie" cały czas.
Nadal plamię, eh.

Też nie mam pojęcia ile takie zioła mogą leżeć..a piłaś te zioła? Pomogły? Czy zaszłaś w ciążę bez picia ziół?

Bombelkowa gratulacje :)

ja mam mieszanke klimuszki, ja je kupowałam poltorej roku temu, mam bez opakowan bo musialam je zmieszac, w takim wielkim słoju je trzymam.. chetnie oddam, jesli mają komus pomóc... tylko mówie one mają póltorej roku, nie wiem ile ziola mozna trzymac? sa zamkniete szczelnie no ale to i tak nie to samo co oryginalne zamkniecie.
kupiłam je na pół roku przed zajsciem w ciaze.

Basieniak myslisz? ale wiesz, to nie jest biegunka ze chodze caly czas, tylko jak zjem cokolwiek to musze za chwile isc..

Inne tematy z forum

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...