CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

hej Basieniak, cykle rozne u mnie bywaly ale jak bralam luteine to zawsze byly ok 29 dniowe, a jak nie bralam to i dluzsze,
a jesli chodzi o test to nie moge znalezc informacji jaka mial czulosc... , kurcze nie wiem co myslec... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana Kochana jak długie masz cykle? Słaba kreseczka każdego dnia powinna ciemnieć, ale najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie by było zrobienie testu z krwi czyli bety

kreseczka może być słabiutka, bo to wczesna ciążą - a test jakiej czułości był 10 czy 25ml/U??

zmierzylam temp. 37.2... i zrobilam test 2 kreski ale jedna bardzo słabiutka - nie wiem co myslec.... boze gdyby to byl aciąz to bym umarła z radosci... a jak nie...???

co myslicie???

HEJ KOCHANE :)
ja w sumie tez juz bym mogla zrobic test ... dzis 29 dc - ale jakos boje sie ujrzec 1 kreske... i tak zwlekam... mowie sobie jak na weekendzie juz pewnie test bedzie wiarygodny... :)

pozdrawiam...

A ja dziś zrobiłam bhcg / 24 dc 10 dzien po pregnylu/ byłam na zakupach w madisonie i mówię a co tam jak juz tu jestem i wynik mam niziutki 6,6 a od 5 do 70 ciąża wg wartości podanych obok. Nie liczę na to że wskazuję ciąże bo raczej to pozostałości po pregnylu hihi ale i tak miło zobaczyć taki wynik:)

olcia tez zaciskam &&& :) za testowanko :) ja sie dowiem wszystkiego za 2 tygodnie :)

A ja wam powiem ze nieraz zaluje ze nie mamy mieszkania, tyle problemow czasem... z dachem, z ogrzewaniem, z ociepleniem, musielismy fundamenty robic bo nam sciany pekaly, fakt nie placimy czynszu bo za dom jest tylko gruntowne raz w roku ale zima nam wyrownuje za ogrzewanie, grzejemy gazem i rachunki po 800 zl na nasz metraz... jedyny plus ze nie uzeramy sie z sasiadami upierdliwymi i na dwor wychodze kiedy chce, otwieram balkon i na ogrodzie jestem... grila robie kiedy chce, sadze co chce i jak chce, ale zima to bym jednak wolala to mieszkanie ;p jak sie nie nagrzeje dobrze to ziiimno :)

Ana nie musisz miec objawow.. pamietasz taka kasie z tego forum? pisala mi dzis na gg ze jest w ciazy :D:D szczesciara :D ja Ci mowie maj jest szczesliwy!!!!!! ja to wiem!!!! uda sieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko mysl pozytywnie!! musisz!!! a temp .B. Ładna :) oby tak dalej :) ja nie mierze, rano zmierze bo na lutce nie jestem...

Basieniak to pewnie zaraz cos poczujesz ;p no bebzonik na pewno tez juz widac :D oh ale Ci faajnie :)

HEJ KOBIETKI :)

u mnie ok, w pt lub sobote testuje :)
dzis zmierzylam tempke ale wieczorem bo rano nie mam czasu ... nigdy nie moge sie wyrobic i zawsze w biegu do pracy ;P
wiec moja temp dzis wiecz wynosila 37, jak na mnie to raczej wysoka bo jak kiedys mierzylam caly cykl z rana to bywalo ze mialam nawet 36.2... no ale i tak sie nie nastawiam , bo nic nie czuje zero objawow :/

pozdrawiam :*

kurcze znowu pomyliłam duphaston miało być a nie dostinex:/ dostinex też biorę ale raz w tyg 1/4 tabl

Ale zazdroszczę Ci domku;) Ja niestety mieszkam w bloku no ale najważniejsze, że własne:)
Dostinex biorę 1 tabl dziennie za parę dni wszystko się okaże:)

Koraliczek niestety jeszcze nic nie czuję, a już czekam na to...ale brzuch już mi niezły wywaliło:D:D:D
no to ładnie kosiliście, że aż kosiara rady nie dała ;))))))) eh też bym chciała być na swoim i coś sadzić itp., my na wynajmie w Irlandii jak narazie:/

a ja dzis poszalalam w ogrodzie :) kupilam doniczki sadzonki kwiatki nasiona, ogorki sobie wkopalam :) hehe trawe kosilismy z moim m i sie kosiarka spalila ;p a pol ogrodu jeszcze trzeba skosic :) ;p kosa i noze w reke :D

Basieniak, biedna... a czujesz juz cos w brzuszku? jakies laskotanie? jej jak ja bym chciala wiedziec jakie to uczucie :)

bez handlu lekami mi tu prosze ! ;)

Olcia ja brałam duphaston i mierzyłam tempkę, mi dupek w dawce 2x1 tab nie podwyższał tempki, większa dawka może, ale nie musi
Luteina jest bardziej skora do podnoszenia tempki

Koraliczek ja mam już wszystko wypróbowane na mdłości, wymioty itd., na mnie nic nie działa, jak mam wymiotować to i tak będę i niestety na daną chwilę swoją ciążę spędzam w łóżku

Kupię clostilbegytv (clo) może któraś z dziewczyn juz nie potrzebuje? opakowanie oryginalnie zapakowane z dobrą datą do spożycia.bede bardzo wdzieczna! skonczylam 1 opakowanie ale nie zaszlam ,@ przyszedl a ja do lipca jestem za granica, prosze poratujcie, nie chce marnowac cyklu w czerwcu.
1 opakowanie potrzebuje

Margolcia@excite.co.uk

z tego co wiem to dupek to progesteron a porgesteron podnosi temp ciala, ja przy luteinie nie mierze temp bo lekarka mowila ze jak sie bierze progesteron to nie ma sensu... A ja czekam dalej na owu, jajnik jeszcze boli wiec owu nie bylo..
Ana? co u Ciebie?
Olcia ale jak mialas nawet jakis najmniejszy skok temp to juz to cos znaczy, zwlaszcza ze dupka sie bierze po owu prawda? wiec jak ci skoczyla temp przed jego braniem to owu chyba byla :) 3 mam kciuki.
Basieniak jak mdlosci? :) a lekarz Ci kazal jesc rano cos zanim wstaniesz? ktos mi pisal wlasnie ze to pomaga, np jakiegos krakersa zjesc jeszcze w lozku.
Lusia rodzisz? ;p gdzie jestes?

Dobrze, że trafisz pod opiekę dobrego specjalisty i porobią Ci badania:)
a ja od paru dni mierze temp i mam srednio 36,9 37 może jednak była ta owulka:) niestety nie mierzyłam w pierwszej fazie cyklu:/ więc nie robie sobie złudnych nadziei a tym bardziej że zaczełam brać duphaston a może on też podwyższa temp sama nie wiem. Zobaczymy za parę dni:)

prolaktyny nigdy nie badalam, ale na pewno mi ja zbadaja skoro mam byc badana cale 2 tygodnie... zobaczymy co bedzie dalej, tylko cierpliwosc mnie uratuje, nie wiem co lekarz ma na celu, moze ma swoj plan... boli mnie ten jajnik prawy, tzn czuje go, jak zacznie bolec to znaczy ze bedzie zaraz owu, OBY :) moje haslo na ten miesiac hehe

Koraliczek głowa do góry:) gdzieś czytałam że po hsg dużo kobiet zachodzi więc życzę dużo szczęścia.
A powiedz mi czy ty kiedykolwiek badałaś sobie prolaktynę z obciążeniem? Bo ona odgrywa dużą rolę przy owulacji

moim zdaniem w przypadku jeśli pęcherzyk nie pęknie to dopiero będziesz miała zaburzony cykl, bo może się zrobić torbiel i bez dodatkowych leków np. luteina to możesz czekać i czekać na @

ja w Polsce przeszłam przez kilku lekarzy i miałam dość, w Irlandii znalazłam ginke, dzięki której inaczej patrzę na nią i daje mi ona poczucie bezpieczeństwa

Kochana życzę Tobie, aby starania były owocne a pęcherzyk pękł :))))

a moim zdaniem zastrzyk, aby pęcherzyk pękł raczej by nie zaburzył cyklu, ale ja lekarzem nie jestem

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

gdzie kupić opłatek? (13 odpowiedzi)

gdzie można zakupić opłatek?

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?