CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

Koraliczek niestety testy owu wskazują wzrost LH, który jest przed owulacją, ale to nie znaczy, że pęcherzyk pęknie:/
Dziwi mnie reakcja Twojej lekarki, jak ja wspomniałam mojej gince, że rozmawiałam z innym lekarzem i on proponuje takie i takie rozwiązanie to ona mi powiedziała, że konsultacje są dobre, bo można szybciej wspólnie znaleźć rozwiązanie.
Kochana masz śliczny pęcherzyk i szkoda by było gdyby nie pękł, jak również szkoda miesiąca starań - ja na Twoim miejscu chyba bym znalazła szybko innego gina, który by teraz monitorował Ciebie i nawet podał pregnyl - z tego co wiem to już podają jak pęcherzyk ma 18mm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

robilam w poprzednim miesiacu testy owu, byly pozytywne a nie peklo... czyli one oszukuja bo niby hromon hcg byl podwyzszony a nie peklo... ;/ aaaa i ten test byl duuuzo po przewidywanej owy jeszcze pozytywny wiec w sumie moge je robic i jak juz po owu wyjdzie ujemny znaczy ze juz jest po... bo 2 miesiace temu jak byla owu test byl pozytywny do momentu owu potem juz nie...

a próbowałaś testów owulacyjnych?

no wlasnie ... ale jutro i tak mam dzwonic do tego lekarza z kliniki bo mialam sie z nim dokladnie umowic co i jak to od razu z nim pogadam o tym i zapytam czy zrobi mi jakies usg... kurcze ale sie wkurzylam... ;/ i co teraz sama sobie, nawet nie wiem kiedy dokladniej wspolzyc zeby armia byla nie za zadka, bo jak dzis zaczniemy to za np 3 dni bedzie nasienie slabsze ;/ kurcze ;/

Kurcze do jakiej Ty lekarz chodzisz:/ Przecież żeby brać luteinę musisz mieć pewność, że pękło? Niektórzy lekarze nie wiedzą ile to dla nas znaczy żeby zajść w ciąże. Mogło ją zaboleć ze to nie ona zaproponowała Ci hsg, że nie słuchasz tylko jej i konsultujesz się z innym lekarzem.
A może w tym cyklu zajdziesz i kolejne badania nie będą potrzebne:)

wrocilam z usg iiii mam piekny pecherzyk w prawym jajniku, ma 19 mm w 11 dc, czyli jeszcze ze 2, 3 dni i bedzie chyba pekac?
Wiecie co moja ginka mnie dzis zlała.. bo mowie ze ide na oddzial do szpitala w czerwcu na badania i ze hsg mi zrobia, bo kuzyn jest lekarzem i jego kolega mi to zrobi a ona ze "to w takim razie ja tutaj koncze i przekazuje panu doktorowi", ja do niej ze to tylko badania w sumie a ona ze jezeli mnie na odzial przyjmie to bedzie mnie chcial prowadzic, nie wiem co myslec czy sie obrazila czy co... nie powiedziala kiedy brac lutke, nie kazala przyjsc zobaczyc czy peklo, nic... musze sie z tym doktorkiem moim chyba skontaktowac z tego szpitala i juz z nim sie umawiac nie wiem co myslicie? umowic sie z nim na wizyte zobaczyc czy peklo chociaz czy juz czekac do @ i sie zastanawiac?

no wlasnie nie pekaja.. raz tylko peklo,a tylko w 2 cyklach urosly pecherzyki na 6..., ja sie odezwe jakos po 15 :D ide na usg zaraz :) teraz boli prawy jajnik wiec moze cos uroslo, z prawego jajnika wlasnie mialam owu 2 miesiace temu wiec moze tez bedzie i tym razem..

Nie :/ ale jak wcześniej byłam w ciąży(niestety poroniłam) to też nie miałam żadnych typowych objawów. Więc w moim przypadku zostaje tylko testowanie:)
Dobrze ze nie musisz brac pregnylu widocznie u Ciebie ładnie pękają tak?

aaa ;p juz sie wystraszylam ze masz pomylonego lekarza ;p to pregnyl tak, moglam sie domyslic.. moja ginka nie chce mi dac pregnylu bo go nie uznaje nie wiem czemu nie pytaj ;p a czujesz jakies objawy ciazy czy raczej nie? :D

hihi pomyliło mi się pregnyl (a nie clo) miałam podany przy 18mm. A usg nie miałam robionego bo mój lekarz miał wolne więc zalecił badanie progesteronu. CLO biore od 2 do 5 dc

ale jak by nie peklo to ten pg bylby na usg widoczny, chyba ze nie mialas usg robionego.. clo dopiero przy 18 mm mialas podany? to pozno, ja mialam juz w 2 dc pierwsza dawke...

To trzymam kciuki:)
Ja w tym miesiącu miałam jeden pęcherzyk, clo miałam podane jak miał 18mm a testować będę za 7 dni. trzy dni po CLO zbadałam progesteron i był bardzo niski. Mój gin mówi ze mogło nie dojsc do pękniecia ale ja i tam mam nadzieje:)

za chwile wychodze na usg ;p trzymajcie kciuki za piekne pechole!!

Hej dziewczyny mi się udało z a1 razem z clo pozdrawiam i trzymam kciuki !!!

ja testuje za 2 tygodnie a Ana lada dzien :) 3 mam kciuki i witaj na forum :)

Cześć dziewczyny
przyłączam sie do waszego forum:)
też jestem na CLO , pregnyl i duphaston. Dzis 21 dc.
A jak u was która teraz testuje?

dzięki :)

Sto lat Koraliczek... i oczywiscie spełnienia największego marzenia ... ;)*

Koraliczku!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim spełnienia marzen!!! Czyli.... slicznego, zdrowego bobasa :DD

Ana ty za 5 dni testujesz a ja za 5 dni mam owu ;p ej ja sie stresuje razem z Tobą :) bedzie dobrze, musi! zaciskam mocno &&&& Powtarzam sobie , ża jak Tobie sie uda to mi też :D ja sie odezwe w pon jak bede po usg, teraz ide swietowac bo mam urodziny :D

Buzka ;)

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (69 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...