CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

hej Koraliczek... ja wiem ze zrobilam test za wczesnie...ale celowo chcialam zobaczyc czy faktycznie po pregnulu pokazuja sie 2 kreski... no a u mnie wyszła jedna ... z tym ze to byul 8 dzien po zastrzyku moze poziom hcg po prostu juz opadl.. bardzo bym chciala zeby sie udalo... ale jakos nic nie czuje...
jedynie co to jest mi niedobrze i odpycha mnie od niektoirych rzeczy np od winogron... a ja zawsze moglam je jesc kilogramami ;D ale to po leku metformin, krory biore, bo zaczelo sie wlasnie jak zaczelam go brac ... masakra.

a testowac bede za jakies 5 dni... albo najlepiej za tydzien zeby bylo pewniej :)

pozdrawiam
Pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana na test za wczesnie :) owu mogla wystapic chyba pozniej ale jak dzialaliscie caly czas to spokooojnie :) ja trzymam kciukasy :) tylko ta temp ci skacze cos, ale jak nie mierzylas rano to tez niemiarodajne... :) jak zrobisz klejny test napisz od razu bo sie denerwuje razem z toba ;p a ja w poniedzialek ide na usg zobaczyc czy sa pecherzyki ;p;p;p;p ohhh boje sie!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dzis mam 9 dzien po podaniu pregnylu, wczoraj z ciekawosci zrobilam test ciazowy czy pokaze 2 kreski bo podobno po pregnylu tak sie dzieje do 10 dni ... a u mnie jedna krecha...
i nie wiem czy po prostu stezenie hcg juz opadlo w moim organizmie, ale jest szansa ze sie udalo, czy juz raczej lipa...
narazie objawow nie mam , temp nie mierze rano, ale wczoraj i dzis zmierzylam sobie po poludniu -wczoraj 37.1 a dzis 36.8, dzis tez robilam badanie progesteronu ktory ma stwierdzic czy owulacja byla... staralismy sie w dzien podania zastrzyku i 3 kolejne dni po... jak myslicie czy owulacja mogla wystapic jeszcze pozniej i ja przegapilismy ... czy raczej nie ??
ach.. rozne mam mysli ... i nie wiem co myslec :)

a tak poza tym nic nowego :)

pozdrawiam:*

Ana kiedy testujesz???? jakies objawy ciazy? :) czekam z niecierpliwoscia na wiesci z cyklu ;p

Lusia miło Cie usłyszeć na forum... ale to szybko zleciało... jeszcze tylko 3 tyg :) Ty juz bedziesz miec malenstwo a ja nadal starania czynię ;) mam nadzieje ze tak jak Tobie w koncu mi tez sie uda :)pozdrawiam buziaki :***

wiesz :D zakupy to ta przyjemniejsza czesc martwienia sie co sie na siebie wlozy :D

koraliczek , wez mi nie mow... ja mam 1,74 wzrostu i wazylam zawsze 53 kg, a teraz przytylam 20 kg :) waze 73 kg :)

boze jak ja to zrzuce ? co ja na siebie ubiore?

a ja sie pochwale :D w tydzien schudlam 5 kg :D nareszcie przy PCO mi sie udalo dobrac odpowiednia diete :D powoli wchodze w stare sukienki :D ale sie ciesze :D

wez recepte od lekarza ;/ jak Ci nie przepisal ma swoje powody!!

Pilnie kupię clostilbegyt. Jeżeli któraś z Was dziewczyny ma do sprzedania to proszę informację na email jolanda25@yahoo.pl Proszę o kontakt

lusia tak sie ciesze ze z Toba wysztko ok :) na pewno bedzie wszystko dobrze :) za 3 tygodnie bedziesz tulic swoje malenstwo :) 3mam kciuki, daj znac po wszystkim jak poszlo :)

hey dziewczyny :):):) !!!
ja juz coraz blizej porodu. jeszcze 3 tyg :)
masakra boje sie troszke :) torbe mam juz spakowana i czekam jak na zbawienie :)

Dziewczyny.. a mi troche smutno bo chyba bede musiala zrezygnowac poki co ze studiow.. Pan doktor stwierdzil ze sesja niebawem, stres a ja musze miec spokoj... z reszta nie dalabym rady jezdzic na egzaminy bo przeciez szpital mnie czeka ;/ teraz to do mnie doszlo ze sie troche pozmienia :(( ale trudno, moze sie wybiore za rok jak sie wyklaruje kilka spraw :)
Dla pocieszenia czytalam jeszcze raz watek lusi i 2 kreseczek, budujacy fragment forum :DD :))

a tak w ogole mam 2 dc i biore clostilbegyt jeszcze w tym miesiacu... wiec moze nawet szpital nie bedzie potrzebny? :)

Lena a ja trzymam & za Ciebie aby w końcu się udało!! Nie mart się, będą lepsze dni, moja mama tez stracila kilka razy ciaze ale potem pojawilam sie ja i wszystkie troski zniknely, bedzie dobrze! :)

Sciskam wciaz mocno kciuki za powodzenie w Waszych staraniach! Jestem myslami z Wami.
Nikt nie zrozumie nas tak jak my siebie nawzajem...
Bo wszystkie pragniemy z całego serca własnego maleństwa...
Czekam dziewczyny na dobre wiesci! :DDD

Witajcie dziewczyny.
Ja własnie mam 3cą @ po starcie. wiec ksiązkowo zaczynamy w tym cyklu ponowne starania:) Co prawda teraz te cykle nie sa regularne, ale mam nadzieję, ze pod kontrola mojej gin jakos w koncu sie uda.
Za to niestety z moim nastrojem jest ostatnio gorzej, po okresie żałoby przyszedł ... kolejny ( nie wiem czy nie gorszy) :(((
Nie wiem czy kiedykolwiek sie z tym uporam, nie sądzę. Chciałabym tylko nauczyc sie z tym zyc...
A wokól tyle usmiechniętych kobiet z brzuszkami, slicznych małych dzieci ... a ja??? :((((
A termin mojego porodu zbliża sie nieubłaganie (20 czerwca). nie wiem jak ja przezyję ten dzien, ten miesiąc....
Jak pomyslę jak teraz bym wyglądała, że czułabym wyraźne ruchy naszej córci to... ahhhhhhh
nigdy sie z tym nie pogodzę. Chyba nie ma nic gorszego dla kobiety jak strata własnego dziecka.
p.s 1 A co u Ciebie Lusiu??jak sie czujecie?? kiedy Twój termin Kochana??
p.s 2 Przepraszam Was za ten podły nastrój...

Ana na objawy za wczesnie :) ale na pewno sie udalo, jezeli tylko pekly pg to na pewno bedzie dobrze :)
A ja dziewczyny jeszcze sie nie uspokoilam od wczoraj :) mam w sobie tyle energi teraz i entuzjazmu ze szok :) Doktorek zrobił mi baardzo duzo nadzieji :)
Ana jak bedziesz miala jakies objawy to napisz !! :)

hej dziewczyny... widze ze jest kilka nowych Staraczek :) super witam Was cieplutko :)

a ja już 5 dni od podania pregnylu... nie wiem czy sie udalo, za jakies 10 dni zrobie test... narazie nie mam zadnych objawow, luteieny w tym cyklu nie biore wiec boje sie ze nawet jak ciazy nie bedzie to okres nie przyjdzie albo sie spoźni... no ale narazie staram sie myslec pozytywnie, w koncu pecherzyki byly ladne, ale znowu ,śluzu plodnego nie mialam i nie wiem co myslec...

pozdrawiam

Koraliczek w koncu trafilas w fachowe rece i teraz juz musi sie udac ;)*

Ciesze się, że w końcu trafiłaś do specjalisty. Przynajmniej po tych kompleksowych badaniach będzie wiadomo co i jak. Trzymam kciuki i życzę powodzenia:)

Inne tematy z forum

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Dowód dla dziecka czy paszport w krajach UE?? (24 odpowiedzi)

Dla dziecka 1,5 letniego potrzebny jest dowód czy paszport podróżując po UE?? Niby nie ma nic -...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)