DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ

Witam,Dołączam się do prośby bo pilnie poszukuję dobrego alergologa.Może być prywatnie.POMOCY!!!

podobno dr brzozowska przyjmuje na zaspie w przychodni przyszpitalnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam Dr Marlenę Rytlewską
przyjmuje w szpitalu na zaspie i w Przychodni Świętokrzyskiej

Czy na takiej wizycie robią na miejscu testy czy kierują gdzieś na takie badania? Zależy mi na kimś kto kompleksowo zajmie się moim dzieckiem a nie będzie mnie odsyłał np na badania do invicty lub na Wałową itp

ja polecam dr Wojciecha Kurowskiego w przychodni przyszpitalnej AMG. Mówi mało, ale sensownie i mądrze :)
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.

My chodzimy na polanki do przychodni przyszpitalnej do dr Żywickiej.
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nam pediatra powiedziała tak: jeżeli alergolog to tylko w przychodni w szpitalu na Polankach albo szpital na Zaspie, tam są najlepsi specjaliści.
Mi się udało dość szybko dostać na Polanki, musisz podzwonić i popytać jakie mają kolejki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam na Polankach przyjmuje dr Małaszyńska. Martka podała numer tel. Same bardzo dobre opinie słyszałam o tej Pani. Ponoć są bardzo długie kolejki ale warto.

hop
ile się czeka na wizytę na Polankach? zwłaszcza do dr Małaszyńskiej?

My bylismy w Akademii babka byla mila i konkretna

Zgadza sie w Akademi jest bardzo fajna i konkretna pani doktor. Pani doktor Wasilewska. Z cała moja trojca do niej chodzę, ze starszymi już od 5-6 lat. Obecnie sa odczulane. Wiem ze teraz zapisy na pierwsza wizytę są na czerwiec, ale zawsze można pogadać i szybciej przyjmie.

Testy robione sa podczas wizyty. Jesli się nie mylę to Pani doktor pracuje też na Polankach.

Re: dobry alergolog gdańsk nfz

Super lekarz, ale jest pulmunologiem i oczywiście testy alergiczne wykona, spirometrię również itp badania, ale jeśli chodzi o odczulanie to i tak wyśle do alergologa. Wiem to na pewno, bo 2tyg temu bylam u niej z dzieckiem

Re: dobry alergolog gdańsk nfz

Nie wiem czemu nie dodało mojego postu po postem co napisałam, ale chodzi o dr. Żywicka

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Jak dojechać do LuxMedu w Gdańsku? (3 odpowiedzi)

Podano mi adres Al. Zwycięstwa 49. Będę jechać kolejką i jak wysiądę na Stoczni do będzie ok? I...