CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

to fajnie Koraliczek mam nadzieje ze peknie:)) u mnie niestety przyszła @ 3 dni przed terminem ale to pewnie od stresow zwiazanych z pracą. Teraz juz ostatnia szansa przed laparo na dzidzie, a pozniej zobaczymy :) ?) juz sie bojeee ... pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej dziołszki a tu znow ciucho? ja mam pozytywne wiesci :) ciaza to nie jest ale mam piekny pecherzyk 21 mm, do poniedzialku ma peknac ;) ciesze sie ze jednak cos uroslo :) szkoda ze tylko jeden ale zawsze jakas szansa jest :) nadzieja umiera ostatnia :) trzymajcie sie!!!

kasiunia objawy @ moga byc objawami ciazowymi :) robilas test? a co do tej antykoncepcji ;p teraz sie zastanawiam po co kiedys sie zabezpieczalam, i tak by nic nie bylo hehe tylko kase sie wyrzucilo :)

czesc dziewczyny a ja mam 23 dc i czuje ze @ nadchodzi :(( i pewnie przyjdzie - ale to zycie jest niesprawiedliwe :(antykoncepcja nie jest w ogole potrzebna :) bo i tak nic z tego nie wychodzi... pozdrawiam buziaki - pozostaje czekanie na cuddd

kurcze ale mam dzis pecha, same negatywy! nie poszlam na praktyki bo sie zle czuje, pies tez sie chyba czyms zatrul do tego moj A. zgubil dowod rejestracyjny od auta!!!!!! wrrrr... i do tego piec gazowy do ogrzewania kaloryferow sie zje....ł ;/ az sie dzis odechciewa zyc, oby jutro zaskoczylo mnie czyms pozytywnym, w piatek na usg ale jak sie wali to sie wali wszystko i pewnie nic nie urosnie ;/

hej Koraliczek... trzymam kciuki za twoje pecherzyki :)
oby z ktoregos powstal dominujacy.
ja od dzis zaczelam luteine i jeszcze ostatnia proba z clo, a pozniej pewnie gonadotropiny, mam nadzieje ze jak teraz znowu nic to po gonkach sie uda :)

heej.. bylam na usg, mam 11 dc i pecherzyki lekko ponad 1 cm.. owulacje ginka wyliczyła mi na 18nastego!! pecherzyki liczne na obu jajnikach ale najwiekszego nie ma i nie wiadomo ktory peknie!!... nie wiem czy sie cieszyc, mam nadzieje ze urosna do 18nastego... eh powiedzcie mi cos optymistycznego? :)
Ana a ja CI powiem zebys sprobowala tych gonków, poczekaj z laparo na czerwiec najwyzej :) po zmianie leku moze ruszyc, bylo kilka takich przypadkow, tak czytalam na innym forum :)

hej Koraliczek... na usg kolejnym nie bylam, gin kazal mi robic testy owu do dziasiaj... narazie kazdy byl ujemny...wiec na nic nie licze, zaczynam luteine i za jakies 10 dni powinnam zaczac nowy cykl...chyba ostatni z clo... biore jeszcze metformin...lek teoretycznie dla cukrzykow (ale ja nie mam cukrzycy ) i podobno pomaga w jajeczkowaniu. Sa podzielone zdania ale moj gin stwierdzil ze mial przypadki gdzie metformin wspomogl owulacje.
pozniej albo laparo albo gonadropiny....juz sama nie wiem bo lekarz mowil o tym i o tym.
poza tym u mnie tez strasznie wietrznie było... masakra !! nie dalo sie normalnie wyjsc i iść ;] ale dzis juz spokojniej na dworze :)

pozdrowionka i powodzonka :*

Hej kobietki ! co u Was? ja nie spie od 2 dni, okropny wiatr u nas wieje, wczoraj u nas dach komus zerwalo w nocy i spie na czujce bo nasz tez jest... strary! a drzwi od garazu tak trzeskaja przez przeciągi ze szok ;/ W poniedzialek ide na usg zobaczyc czy mi pecherzyki urosly, trzymajcie kciuki :) a jak bedzie oki to dzialamy :D ale mam dziwne przeczucie ze nic z tego w tym miesiacu znow nie bedzie.. Ale nie martwie sie, mam dobre dni, zaczelam praktyki w domu dziecka, tam sa cudne dzieciaki az chce sie pracowac! Szkoda ze dopiero w poniedzialek tam ide. Bylam wczoraj na bloku chlopcow i powiem wam ze 14 latki z regoly to łobuzy a tu zdziwnienie moje, gralam z nimi w chinczyka! :O grzeczne chlopaki, calkiem do rzeczy :)
Ana byłaś jeszcze na usg jednym? pecherzyki dalej male? za ile zaczynasz nowy cykl??

Ana ale w sumie po gonadotropinach na pewno zafasolkujesz! czytalam ze to jest skuteczne! trzymam kciuki dalej zeby bylo wszystko ok u Ciebie :)

hej .. ja tez po usg... ale nic ciekawego ... pecherzyki marne brak dominujacego :( jeszcze jedna proba z clo... a jak nie uda sie ...gonadotropiny

hej :) ja po usg :) od jutro clo 3 razy dziennie :) widzialam male pecherzyki ;p jest ich chyba z 4 az :D 11 na usg kolejne :D jestem pelna optymizmu :) tymczasem.. na luz!! :)

a ja ide zaraz na usg... mam 4 dc, w sumie nie wiem po co dokladnie ide, mamy sprawdzic czy jajnik jest czysty czy jakos tak? bo poki nie sprawdzimy nie moge brac clo.. eh

ana ja trzymam kciuki zeby tam bylo duzo pecherzykow :) powiedz jak bedziesz po usg!!

hej hej :)
masz racje KOraliczek wiosna przyszła i dobrze !!! od razu ma sie wiecej optymizmu w sobie :)
A u mnie dzis 11 dc , we wt ide na usg zobaczyc co tam ciekawego w jajnikach sie dzieje :P

pozdrowionka
:*

Hej dziołszki :) jak tam u WAS? piekna wiosna się zaczęła! ja mam 2 dzien cyklu, wczoraj umieralam o 6 rano sie obudzilam z bolem, musialam wziac nospe polaczona z ketanolem ;/ nic innego nie pomoglo, prawie plakalam z bolu, jeszcze tak nie mialam.............

Dostałam @.....

Kochane ja zdążyłam wziąc tylko 2 tabletki tego antybiotyku po czym dopadło mnie totalne zatrucie.... :( dzis męczę sie juz 3 dzien.Porazka. Lekarka powiedziała, ze po tym antyb. moze tak byc, ale przy tym paciorkowcu trzeba taką dawkę :/ kazała odczekac i dalej próbowac, a jak nie dam rady to zostaje ten kremik...
To zatrucie to może byc tez wirus, bo nie jestem jedyna, która ma takie sensacje w domu, z tym, że chyba ja mam jednak najgorzej :( A może byc tez tak, ze mi sie to wszystko nałozyło...Chciałabym, zeby to sie juz skonczyło...
na dodatek okres jak na złosc nie chce mi sie skonczyc :o
Koraliczku ja nadal sciskam kciuki za Ciebie! zreszta za Was wszystkie! :)

dzis tez jeszcze nie mam @ ;/ temp rano spadla do 36.9 bez progesteronu

tak w ogole wczoraj rano wzielam ostatnia luteinke i dzis powinnam miec okres a przynajmniej juz jakies plamienia a tym czasem 37 i 3 pod paszką ;/ przedluza mi sie cykl wrr

Inne tematy z forum

Komunia-prezenty (70 odpowiedzi)

Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym miesiącu i tak zaczęłysmy...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

tanie meble kuchenne?Jakie (71 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...