CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

Hej Kobietki... Lenka piękna betka !!!nie ma co sie denerwowac wszystko jest oki :))

a ja juz po wizycie (dzis 6 tydz i 5 dzien) :) moje malenstwo ma prawie 7mm termin porodu przesunał mi sie z 28 stycz na 25 :) serduszko ślicznie biło, gin powiedział ze super !!! ale sie ciesze i na kolejna wizyte chcial mnie umowic dopiero za miesiac wtedy juz bedziemy wykonywac bardzo szczegółowe usg, które wszystko dokładnie pokaze ale ja bym nie wytrzymala tak długo- dlatego poprosiłam o wizyte za 2 tyg :))
Poza tym raz dziennie duphaston, w razie bólu brzucha nospa.
Wyniki mam super morfologia ekstra tylko w moczy jakies widoczne nabłonki i musze zakwaszac mocz wit c zeby jakiegos zapalenia pecherza nie złapac. I z tyg na tydzien 1 cm w brzuszku przybywa :)

Mówie Wam Kochane widoku bijącego serduszka nic nie przebije !!! jestem szczesliwa !!!

Buziaki :***
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super beta :) lenka :) no to spokojnych 9 miesiecy :D

będzie dobrze, beta jest ładna, ale znam ten strach i jak się dni wloką do wizyty

Dzięki Basieniak.
Dodzwoniłam sie własnie i w necie tez juz sie normy pojawiły:)
To był 4 tydz. i 4 dzien wiec chyba jest ok, bo normy sa takie:
4 tydz. 9,5- 750
5 tydz. 217-7138
A powtórzyc powtórzę w czwartek rano.
Denerwuję sie, bo wizyta dopiero w czw.

ja myślę, że tak...najlepiej jakbyś za 2 dni powtórzyła betę i zobaczyła czy przyrasta

Dziewczyny własnie sprawdziłam w necie wyniki bety.
Czy 489mIU/ml w 33dc to dobry wynik?
nie mogę sie do laboratorium dodzwonic :/

jakas ksiazka moze zeby sie nie nudzic :) laptopa wezme zeby miec internet i kontakt z Wami ;p zeby tylko nie ukradli.. bede go pod poduszka trzymac ;p

no tak tak rzeczy do higieny jak najbardziej, tylko chodzi o cos czego sie np na zwykle wyjazdy nie bierze... klapki pod prysznic dobry pomysl :)

koraliczek ja proponuje koszule- wszystkie pozostałe rzeczy już wypisałaś, no i oczywiście szczoteczka do zębów też się przyda:) i klapeczki pod prysznic- zawsze to higieniczniej.

dziewczyny lezalyscie na ginekologii kiedys? co powinnam zabrac? ja w ogole ide pierwszy raz do szpitala... koszula czy zwykla pizama? szlafrok na pewno.. kapcie recznik, podpaski pewnie jakies... jakis dresik do biegania po szpitalu... nie wiem co jeszcze?

Ana, moje samopoczucie na razie ok. Na razie żadne mdłosci mi nie dokuczają, za to... bóle żołądka i hemoroidy juz oweszem :((
Na wizytę idę dopiero w czwartek na 13tą, bo teraz czekam na wynik bety, choc w srode juz powinien byc - strasznie długo musze czekac:/
Ale juz mam całą listę pytań do gin :)
Mi na mdłosci i wymioty nic za bardzo nie pomagało, mooooże troche swieze powietrze ( wtedy była zima), ale podobno imbir ma dobre działanie i migdały.

Koraliczek! Brawo! I takie podejscie mi sie podoba! :D
Czerwiec (lipiec) bedzie nalezał do Ciebie i Aszi!!! sciskam za to kciuki! :D

ana a probowalas jesc cos zanim wstaniesz? podobno pomaga :) ja sie probuje nakrecac pozytywnie :) w piatek ide na ligote i mowie sobie ze ten pobyt w szpitalu da efekty :)

Dzieki dziewczyny, że wytłumaczyłyście mi z tą luteiną.
Kurde wkurzyłam się strasznie, bo zgubiłam recepte na Clo:( będę musiała iść specjalnie do pani doktor i się tłumaczyć. Cholera zawsze coś;/

hej Dziewczynki :)
głwa do góry Koraliczek! bedzie dobrze, jak nie maj to czerwiec :)
jesli chodzi o branie luteiny to ja zawsze bralam 2 tabl dziennie podjezykowo przez 8 dni, dzien po odstawieniu dostawalam okres. Kiedys bralkam tez 10 dni po 2 tabl ale wtey zasze ok 8 dnia pojawialo sie plamienie, wiec u mnie 8 dni bylo lepszym rozwiazaniem :)

a ja jutro na wizyte, mam nadzieje ze wszystko oki, ogólnie czuje sie dobrze, tylko ranojest masakra bo mnie mdli strasznie, od razu po wstaniu z łóżka. Dzis do 12 mnie meczyło, dobrze ze chociaz nie wymiotuje bo w pracy bym nie wysiedziala ;)

pozdrawiam
buziaki;**

Lena a jak Twoje samopoczucie?
kiedy wizyta?

aszi wiesz co chyba jednak lipiec bedzie nasz bo testujemy w lipcu ;p w czerwcu sie zapladniamy dopiero ;p

Koraliczek to w porównaniu ze mną krótko bierzesz luteine. Troszke zazdroszczę, bo ja aż 10 dni.
I mam nadzieje, że czerwiec faktycznie będzie nasz:)

no wlasnie tak sie strasznie cieszylam... wiecie.. te kreski byly takie czerwone!! patrzylam na nie bardzo dlugo, a jak sie obudzilam nie wiedzialam czy to sen czy nie... ale niestety tylko sen... a okresu dalej brak............... jeszcze dzis ta luteine pobiore i jutro juz odstawie

Koraliczku!!!
To dobry znak!! Mi kilka dni przed testem tez się sniły 2 kreseczki ! I sen sie sprawdził! :D
Wiec nie ma bata- Ty tez je juz niedługo zobaczysz! :DDD
p.s zresztą cos kojarze, że w pierwszej ciązy tez mi sie to najpierw przysniło... :)
A dzis powtórzyłam sikanca i była ciemniejsza kreseczka. Byłam tez na pobraniu krwi, ale wynik najwczesniej jutro po 16tej:/
pozdawiam

a mi się dziś śniło dziewczyny, że zobaczyłam 2 kreski na teście i się tak strasznie cieszyłam...

Inne tematy z forum

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?