CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

hej Wszystkim :)

Kasika... mój mąż też przyjeżdża na weekend... dokładnie to za jakas godzinke juz bedzie w domku :)) a dzis mam 10 dc. dni płodne sie powoli zaczynają... chociaz nie bardzo wierze ze owulacja sama wystąpi, no ale przytulanko bedzie ;P ja równiez bez clo w tym cyklu... wiec nie wiem czy cos zdzialamy hihi :) no ale próbowac trzeba !!

buziaki
:-*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cześć dziewczyny :)

Jutro mąż wraca na 4 dni :) bedzie przytulanko.. moze sie uda. choc ja w tym cyklu niebralam clo.. bo maz mial byc pozniej..ale moze sie uda ? :)

Wkoncu teraz jakos nawet dni plodne :) tylko czy ta owulka u mnie wystapi ? :(

Zobaczymy :) W każdym razie szykuje mi cię bardzo ciepły długi weekend w łóżku :D

Pozdrawiam

A Wy Kochane przyszłe Mamusie.. powiem tyle.. oddalabym wszystko za mdlosci :D

Zgadzam sie Lena z tym co napisałaś... im wczesniej podejmnie sie leczenie tym lepiej :)) fajnie ze tobie udało sie bez stymulacji, całkiem naturalnie !!
P.S. Jestes w ciąży...a więc... nie musisz sie podnosic :P leż i odpoczywaj :)) spij ile tylko potrzebujesz i dbaj o siebie i malenstwo :)) :P teraz masz prawo robic to co tylko chcesz i na co masz ochotkę :P

Tak, Ana jestem z 85 i wiesz nawet moja polska ginka i połozna, która z nią pracuje wciąż mi powtarzały,że jestem jeszcze młoda, że spokojnie na pewno sie uda, mam jeszcze czas, one same rodziły pierwsze dzieci w wieku 30 i 31lat, ale mnie to jakos nie przekonywało. Ale ja chce teraz a nie za pare lat-myslałam sobie. Bałam się,że im później tym bedzie gorzej... . Faktycznie, teraz jestesmy jeszcze młode i mamy jeszcze czas. W gorszej sytuacji sa kobiety , w których instynkt macierzynski budzi sie duzo pózniej...Wydaje mi sie, że po prostu trzeba byc cierpliwym, a w koncu sie uda.
Może sie mądrze, bo u mnie okazło sie,ze leczenie nie jest jednak potrzebne, tylko czas. Ale im wczesniej pójdziemy w tej sprawie do lekarza tym szybciej doczekamy sie swoich upragnionych pociech.
p.s ja wciąz nie moge sie podniesc....:p

Lena85...zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze, a mdłości pewnie skończą sie po 1 trymestrze... moja znajoma meczyła sie przez 3 m-ce a później i juz przez cała ciąże czuła sie super !! zero dolegliwosci :)) tak ze i u Was napewno ciagle to trwac nie bedzie. Ja czekam na grudzien wtedy ponawiam probe z clo i mam nadzieje ze sie uda...
Lenka a tak zapytam z ciekawosci ... jestes z 85 rocznika...? ja 84 i zawsze myslalam ze dopiero po 30 moga byc problemy z zajsciem a tu zaskoczenie jak sie chce a z jakiejs przyczyny nie mozna a najgorsze jest to ze niby wszystko ok... Teraz czeka mnie 2 cykle z clo a jak nie da to rezultatu-laparoskopia, wtedy mozna szybciej rozpoznac przyczyne !
ale nie trace nadzieii wierze ze sie uda tak jak Tobie i Lusi :))

Buziaki :**

Ana kochana zobaczysz,że juz niedługo Ty tez bedziesz sie tak "męczyc" jak my;)) Swoją drogą to miałam nadzieję, ze to nie bedzie az tak uciązliwe... moze chociaz szybko sie skonczą te mdłości? :)
Ja w piatek ide na pierwsza wizytę tu do lekarza, musze tez powtórzyc badanie moczu, bo nie jest idealnie.

Ach Ciężarne...Tylko Wam pozazdrościć :)**

czesc dziewczynki. coż ja tez czuje sie średnio:/ Długo spie -dzis przed 8 rano krzyknęłam na męza, żeby mnie nie budził w srodku nocy... przekonana,ze jest jakas 3!
Do południa ciężko wygrzebac sie z łóżka tez z powodu mdłości :// Jak na razie codziennie mi towarzyszą. Ciężko cokolwiek zjesc. Poza tym leń, totalny leń!

Coś tu cicho :( ~ ana też chciałabym mieć takie mdłości ;) Ja teraz odliczam dni do laparoskopii - mam 16 listopada. W lodówce mam pregnyl może w końcu mi się przyda :) Pozdrawiam

hej Kasika, no to trzymam kciuki teraz musi sie udac ! ja tez od grudniowego cyklu wracam do clo, i tez mam nadzieje!

Lusia a TY przynajmniej (majac te wszystkie mdłości) mozesz poczuc ta ciąże :) hihi :))

Buziaki :***

Kasika- wow no widzisz??? :) a nie mowiłam :) super!!!! to teraz do roboty! :D

ja wlasnie po rozmowie z wc ;/

czesć dziewczyny :)

gratuluje kolejnej szczęswliwej przyszłej mamusi :)

U mnie narazie po staremu.. maz w delegacji..

jednakże wczoraj byłam z nowymi wynikami od meza u lekarza.. i..
No cóż .. chyba wkońcu się uda zostać rodzicami nawet w sposób naturalny - ewentualnie inseminacja bo mąż wkońcu się na nie kwalifikuje.. poza tym moze teraz jak już wie ze z jego zolnierzami da się zapłodnić odblokuje się i się uda :) ?, wyniki bardzo się poprawiły po leczeniu męza.. ja ide do swojego gina w wtorek (prawdopodobnie) sądze ze w grudniu będą starania, do tego czasu chce miec jeszcze zrobiona droznosc :)

Tak wiec od grudniowego cyklu clo :)

I niech będzie Dzidzi :D

Pozdrawiam

Dokładnie Lusia:) Ja tez modlę sie, zeby nic mi sie nie przytrafiło...
Z jednej strony jestem taka szczesliwa, że chciałabym wszystkim wokół sie chwalic, a z drugiej... wiem,że nie powinnam na tym etapie.
A tak w ogóle wciąz zastanawia mnie który to tak naprawde tydzień ciązy! Licząc od pierwszego dnia ost @ to dzis jest dokładnie 7tydz. ale usg pokazało,ze to jakis 5 tydz.(a 3 tydz od zapłodnienia) Niestety nie wiem dokładnie kiedy miałam owulacje...
Za jakies 2 tyg. pojde tu do lekarza rodzinnego (zeby założył mi karte i robił badania regularnie), a potem na prywatne usg ( bo inaczej nikt mi tu nie zrobi:/).
Dzis leniuchuje, nic mi sie nie chce, cały czas mnie mdli...Za to jutro musze juz troche popracowac.

Lena85- ja mam własnie identycznie, no i jak boli brzuch sie martwisz, a jak nie bolii dluzszy czas, to tez sie martwisz, dlaczego, nie? :):):) bo ja tak mam.... chociaz teraz mi te bole juz przeszly, ale na poczatku, to az mnie pot oblewal, takie nie raz skurcze miałam :)... za kolejne usg mam dopier 4tego :( cholera jak ja to wytrzymam?

dalej mi sie wydaje, ze nie jestem w ciazy, ale cale szczecie nie ma zadnego plamienia czy tam krwawienia :)

Lusiu ciesze sie,że o to pytasz bo owszem -wlasnie tak mam :) Budzę sie rano i pierwsze o czym mysle to to czy to nie był sen, czy ono na pewno tam jest. W ciągu dnia tez sie zastanawiam czy wszystko w porzadku. Gdy boli mnie delikatnie dół brzucha myslę,ze to dowod na to,że dzidzia rosnie, ale jesli boli troche bardziej zaczynam sie bac,że cos złego sie stanie.... I tak w kółko. Wiem -paranoja.Staram sie nie myslec, bo niby dlaczego ma sie cos dziac? :)
W takim razie widocznie tak wyglądaja początki ciązy :)
Chociaz juz wczoraj przed lotem i w samolocie troche mnie mdliło i dzis rano tez....także chyba sie zaczyna.Nie jest to jeszcze jakos bardzo dokuczliwe,ale jest. Wczesniej własnie gdy nic nie czułam pomyslałam,że dopiero wtedy bede miała 100% pewnosci jak zaczną sie mdłości no wiec mam:)
p.s przepraszam za chaotyczne pisanko ;)

ale cisza....

ana- na pewno sie uda, takie4j jak mi sie udało, to tobie sie nie uda? :):):) jestem pewna

hej Lusia :**
u mnie staranka nie za czesto, niestety, bo męża nie mam na codzien, wraca w pt. i jest do poniedziałku rano i tak az do 10 grudnia. Przed wczoraj wzielam oststnia luteine (od nowego gina mam zalecenie brac luteine przez 8 dni a nie 10 jak bralam dotychczas)... teraz czekam na @.
A w grudniu wznawiam cykle z clo... oby w koncu sie udalo...
Pozdrawiam Was :**

lena85 a tez masz tak, ze niby wiesz ze jestes w ciazy, ale nie czujesz sie jakas inna? i ze nie potrafisz sobie wyobrazic, ze tam naprawde siedzi twoje malenstwo? bo ja tak mam... :(... ale za 2 ty mam usg. hmmmm chyba sobie kupie taki aparat i sama bede sobie robila co dziennie :):):):)... dzis maz kupil saune do domu, zaraz przyjada ja montowac, ale ja z niej nie bede mogla korzystac, ale popatrze na meza przez szybe :)... wczoraj upalam na pupe i to porzadnie, dzis mam siniaka i strasznie sie boje, ze moze cos bobasowi sie stalo?
dzis sobie poszłam do kosmetyczki na maseczke i tego mi bylo trzeba, taki relax, teraz sobie zrobilam zupke kalafiorowa i zaraz sie zabieram do pracy, mam tyle rachunkow do zrobienia, ze na sama mysl mi sie robi zle...no ale musze niestety :(:(:(:(....
ale na wieczorek maz zamowil fajny film juz sie ciesze :D

buziole!!! :*:*:*:*:*:*:*

ana jak tam u Ciebie staranka? :*

lena85 ojjjj wiem dokladnie co czujesz, wydajesie, ze tam nic nie ma nie? ale zobaczysz, pojedziesz na usg i bobas bedzie juz wielki :)

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)