CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

hej Wszystkim :)

Kasika... mój mąż też przyjeżdża na weekend... dokładnie to za jakas godzinke juz bedzie w domku :)) a dzis mam 10 dc. dni płodne sie powoli zaczynają... chociaz nie bardzo wierze ze owulacja sama wystąpi, no ale przytulanko bedzie ;P ja równiez bez clo w tym cyklu... wiec nie wiem czy cos zdzialamy hihi :) no ale próbowac trzeba !!

buziaki
:-*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cześć dziewczyny :)

Jutro mąż wraca na 4 dni :) bedzie przytulanko.. moze sie uda. choc ja w tym cyklu niebralam clo.. bo maz mial byc pozniej..ale moze sie uda ? :)

Wkoncu teraz jakos nawet dni plodne :) tylko czy ta owulka u mnie wystapi ? :(

Zobaczymy :) W każdym razie szykuje mi cię bardzo ciepły długi weekend w łóżku :D

Pozdrawiam

A Wy Kochane przyszłe Mamusie.. powiem tyle.. oddalabym wszystko za mdlosci :D

Zgadzam sie Lena z tym co napisałaś... im wczesniej podejmnie sie leczenie tym lepiej :)) fajnie ze tobie udało sie bez stymulacji, całkiem naturalnie !!
P.S. Jestes w ciąży...a więc... nie musisz sie podnosic :P leż i odpoczywaj :)) spij ile tylko potrzebujesz i dbaj o siebie i malenstwo :)) :P teraz masz prawo robic to co tylko chcesz i na co masz ochotkę :P

Tak, Ana jestem z 85 i wiesz nawet moja polska ginka i połozna, która z nią pracuje wciąż mi powtarzały,że jestem jeszcze młoda, że spokojnie na pewno sie uda, mam jeszcze czas, one same rodziły pierwsze dzieci w wieku 30 i 31lat, ale mnie to jakos nie przekonywało. Ale ja chce teraz a nie za pare lat-myslałam sobie. Bałam się,że im później tym bedzie gorzej... . Faktycznie, teraz jestesmy jeszcze młode i mamy jeszcze czas. W gorszej sytuacji sa kobiety , w których instynkt macierzynski budzi sie duzo pózniej...Wydaje mi sie, że po prostu trzeba byc cierpliwym, a w koncu sie uda.
Może sie mądrze, bo u mnie okazło sie,ze leczenie nie jest jednak potrzebne, tylko czas. Ale im wczesniej pójdziemy w tej sprawie do lekarza tym szybciej doczekamy sie swoich upragnionych pociech.
p.s ja wciąz nie moge sie podniesc....:p

Lena85...zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze, a mdłości pewnie skończą sie po 1 trymestrze... moja znajoma meczyła sie przez 3 m-ce a później i juz przez cała ciąże czuła sie super !! zero dolegliwosci :)) tak ze i u Was napewno ciagle to trwac nie bedzie. Ja czekam na grudzien wtedy ponawiam probe z clo i mam nadzieje ze sie uda...
Lenka a tak zapytam z ciekawosci ... jestes z 85 rocznika...? ja 84 i zawsze myslalam ze dopiero po 30 moga byc problemy z zajsciem a tu zaskoczenie jak sie chce a z jakiejs przyczyny nie mozna a najgorsze jest to ze niby wszystko ok... Teraz czeka mnie 2 cykle z clo a jak nie da to rezultatu-laparoskopia, wtedy mozna szybciej rozpoznac przyczyne !
ale nie trace nadzieii wierze ze sie uda tak jak Tobie i Lusi :))

Buziaki :**

Ana kochana zobaczysz,że juz niedługo Ty tez bedziesz sie tak "męczyc" jak my;)) Swoją drogą to miałam nadzieję, ze to nie bedzie az tak uciązliwe... moze chociaz szybko sie skonczą te mdłości? :)
Ja w piatek ide na pierwsza wizytę tu do lekarza, musze tez powtórzyc badanie moczu, bo nie jest idealnie.

Ach Ciężarne...Tylko Wam pozazdrościć :)**

czesc dziewczynki. coż ja tez czuje sie średnio:/ Długo spie -dzis przed 8 rano krzyknęłam na męza, żeby mnie nie budził w srodku nocy... przekonana,ze jest jakas 3!
Do południa ciężko wygrzebac sie z łóżka tez z powodu mdłości :// Jak na razie codziennie mi towarzyszą. Ciężko cokolwiek zjesc. Poza tym leń, totalny leń!

Coś tu cicho :( ~ ana też chciałabym mieć takie mdłości ;) Ja teraz odliczam dni do laparoskopii - mam 16 listopada. W lodówce mam pregnyl może w końcu mi się przyda :) Pozdrawiam

hej Kasika, no to trzymam kciuki teraz musi sie udac ! ja tez od grudniowego cyklu wracam do clo, i tez mam nadzieje!

Lusia a TY przynajmniej (majac te wszystkie mdłości) mozesz poczuc ta ciąże :) hihi :))

Buziaki :***

Kasika- wow no widzisz??? :) a nie mowiłam :) super!!!! to teraz do roboty! :D

ja wlasnie po rozmowie z wc ;/

czesć dziewczyny :)

gratuluje kolejnej szczęswliwej przyszłej mamusi :)

U mnie narazie po staremu.. maz w delegacji..

jednakże wczoraj byłam z nowymi wynikami od meza u lekarza.. i..
No cóż .. chyba wkońcu się uda zostać rodzicami nawet w sposób naturalny - ewentualnie inseminacja bo mąż wkońcu się na nie kwalifikuje.. poza tym moze teraz jak już wie ze z jego zolnierzami da się zapłodnić odblokuje się i się uda :) ?, wyniki bardzo się poprawiły po leczeniu męza.. ja ide do swojego gina w wtorek (prawdopodobnie) sądze ze w grudniu będą starania, do tego czasu chce miec jeszcze zrobiona droznosc :)

Tak wiec od grudniowego cyklu clo :)

I niech będzie Dzidzi :D

Pozdrawiam

Dokładnie Lusia:) Ja tez modlę sie, zeby nic mi sie nie przytrafiło...
Z jednej strony jestem taka szczesliwa, że chciałabym wszystkim wokół sie chwalic, a z drugiej... wiem,że nie powinnam na tym etapie.
A tak w ogóle wciąz zastanawia mnie który to tak naprawde tydzień ciązy! Licząc od pierwszego dnia ost @ to dzis jest dokładnie 7tydz. ale usg pokazało,ze to jakis 5 tydz.(a 3 tydz od zapłodnienia) Niestety nie wiem dokładnie kiedy miałam owulacje...
Za jakies 2 tyg. pojde tu do lekarza rodzinnego (zeby założył mi karte i robił badania regularnie), a potem na prywatne usg ( bo inaczej nikt mi tu nie zrobi:/).
Dzis leniuchuje, nic mi sie nie chce, cały czas mnie mdli...Za to jutro musze juz troche popracowac.

Lena85- ja mam własnie identycznie, no i jak boli brzuch sie martwisz, a jak nie bolii dluzszy czas, to tez sie martwisz, dlaczego, nie? :):):) bo ja tak mam.... chociaz teraz mi te bole juz przeszly, ale na poczatku, to az mnie pot oblewal, takie nie raz skurcze miałam :)... za kolejne usg mam dopier 4tego :( cholera jak ja to wytrzymam?

dalej mi sie wydaje, ze nie jestem w ciazy, ale cale szczecie nie ma zadnego plamienia czy tam krwawienia :)

Lusiu ciesze sie,że o to pytasz bo owszem -wlasnie tak mam :) Budzę sie rano i pierwsze o czym mysle to to czy to nie był sen, czy ono na pewno tam jest. W ciągu dnia tez sie zastanawiam czy wszystko w porzadku. Gdy boli mnie delikatnie dół brzucha myslę,ze to dowod na to,że dzidzia rosnie, ale jesli boli troche bardziej zaczynam sie bac,że cos złego sie stanie.... I tak w kółko. Wiem -paranoja.Staram sie nie myslec, bo niby dlaczego ma sie cos dziac? :)
W takim razie widocznie tak wyglądaja początki ciązy :)
Chociaz juz wczoraj przed lotem i w samolocie troche mnie mdliło i dzis rano tez....także chyba sie zaczyna.Nie jest to jeszcze jakos bardzo dokuczliwe,ale jest. Wczesniej własnie gdy nic nie czułam pomyslałam,że dopiero wtedy bede miała 100% pewnosci jak zaczną sie mdłości no wiec mam:)
p.s przepraszam za chaotyczne pisanko ;)

ale cisza....

ana- na pewno sie uda, takie4j jak mi sie udało, to tobie sie nie uda? :):):) jestem pewna

hej Lusia :**
u mnie staranka nie za czesto, niestety, bo męża nie mam na codzien, wraca w pt. i jest do poniedziałku rano i tak az do 10 grudnia. Przed wczoraj wzielam oststnia luteine (od nowego gina mam zalecenie brac luteine przez 8 dni a nie 10 jak bralam dotychczas)... teraz czekam na @.
A w grudniu wznawiam cykle z clo... oby w koncu sie udalo...
Pozdrawiam Was :**

lena85 a tez masz tak, ze niby wiesz ze jestes w ciazy, ale nie czujesz sie jakas inna? i ze nie potrafisz sobie wyobrazic, ze tam naprawde siedzi twoje malenstwo? bo ja tak mam... :(... ale za 2 ty mam usg. hmmmm chyba sobie kupie taki aparat i sama bede sobie robila co dziennie :):):):)... dzis maz kupil saune do domu, zaraz przyjada ja montowac, ale ja z niej nie bede mogla korzystac, ale popatrze na meza przez szybe :)... wczoraj upalam na pupe i to porzadnie, dzis mam siniaka i strasznie sie boje, ze moze cos bobasowi sie stalo?
dzis sobie poszłam do kosmetyczki na maseczke i tego mi bylo trzeba, taki relax, teraz sobie zrobilam zupke kalafiorowa i zaraz sie zabieram do pracy, mam tyle rachunkow do zrobienia, ze na sama mysl mi sie robi zle...no ale musze niestety :(:(:(:(....
ale na wieczorek maz zamowil fajny film juz sie ciesze :D

buziole!!! :*:*:*:*:*:*:*

ana jak tam u Ciebie staranka? :*

lena85 ojjjj wiem dokladnie co czujesz, wydajesie, ze tam nic nie ma nie? ale zobaczysz, pojedziesz na usg i bobas bedzie juz wielki :)

Inne tematy z forum

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (64 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...