CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

tak sie boje kolejnej porazki :( :( :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to sobie obejrzyj to :)

http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html?gclid=CKWeq9KBiaQCFYn-2AodNVK7IA

ja plakalam :):):)

te plemniki ktore tam sie staraja o wejsciówke do jaja :):).... biedne, wszystkie bym je tam wpuscila ....

dzień doberek :)

Lusia... te Twoje zachcianki.... hmmm...kto wie... :)))

buziakii :*

a ja siedze na zwolnieniu bo jeszcze mi nie przeszło calkiem, i ogladam dzien dobry tvn w miedzy czasie :P

A JA SOBIE SIEDZE I ZAJADAM POMIDOROWA, MIALAM TAKA OCHOTE I SOBIE ZROBILAM :)

o jeny ana, dziekuje za takie slowa :):):) :*:*:* obys miala racje! buziole

a ja tam czuje Lusia ze jest Was dwoje :)*

3 mam kciuki za 2 krechy !!!!

dziewczyny, jem kurde za trzech, jem ogorki, zagryzam ciastkiem, do slodkiego mnie az trzesie i tak mam zawsze przed okresem :(:(:(:(:(:( jestem pewna, ze przyjdzie! :_(

cuda ponoc sie zdarzaja :p .... do tej niedzieli taaaaak dluuuuugooooo :):):) w niedziele rano robie test

Jestesmy Lusia... :)

U mnie nic nowego, meza obecnie bede miala tylko w weekendy + pt wieczór :P i tak przez 3 m-ce :( wiec nie bede na clo a jesli owulka sama by sie pojawiła to trafic w nią bedzie cieżko :/ także nie licze na zbyt wiele, no chyba ze jakis cud by sie zdarzył :)

Pozdrawiam i czekam na wiesci od Ciebie ... niedziela juz blisko... :)))

:*

dziewczyny co tu tak cicho? :(

hey dziewczyny, no u mnie ciezko :):):), bo czekam na okres i to cie ciagnie i ciagnie! w niedziele mam dostac, dzis mnie brzuch boli jak na @, oby malpa nie przyszla :(....

aguseek- moze nie powinnam tak mowic, ale jezeli twoja ciaza obumarla, to znaczy, ze plod byl slaby i tu chyba nic wspolnego nie ma juz ani twoj organizm, ani leki.
moja kolezanka miala tak sama i lekarz jej powiedzial, ze dobrze ze tak sie stalo, bo w tych przypadkach kiedy obumiera, a nie ze sie roni, to plod jest jakis slaby, chory i wtedy dzieci sie rodza chore, uposledzone itp, tego to chyba zadna z nas nie chce.... tfu tfu tfu...
TYM RAZEM SIE UDA I WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! DRUGI RAZ CI SIE TO NA PEWNO NIE ZDARZY!

dzięki dziewczyny kochane jesteście!!!!! ja również wierzę że wszystkie będziemy miały maluszki i spotkamy się na spacerkach razem z nimi :)

a co do moich obaw to tak to już jest że z jednej strony człowiek szuka bezustannie przyczyny dlaczego ten aniołek odszedł :( dajecie mi z drugiej strony wiarę aby próbować dalej z CLO , bo ja tylko dzięki niemu zaszłam w ciążę i to bardzo szybko, mam nadzieję że i tym razem tak będzie :)z drugiej strony sobie myśle że przeciez CLO w porównaniu z lekami hormonalnymi przy in vitro to pikuś a jednak te dziewczyny spokojnie donoszą ciąże prawda:)
pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki :) a czy któraś teraz testuje jakoś ?

Agussek - uda się ! Jeszcze będziemy się cieszyć maluszkami.

Co do clo - to nie osłabia ona pęcherzyków, czasem tak po prostu się zdarza, że traci się swoja dzidzie.
Nie poddawaj się. Jesteśmy z Tobą.

Lusia, trzymam kciuki :) Jak tam ?

hey kochana! OKRES MAM DOSTAC W NIEDZIELE :) OBY NIE PRZYLAZLA!!!!!!!!!!!

Nie smuć się Kochana :)
Ja tez dzis w srednim nastroju... weekend a ja siedze w domu z chusteczkami i w dresach... :P

Kiedy masz miec okres? ciekawa jestem czy Ci sie uda tym cyklu... oby ! :)

papa

ja idę zaraz kosić trawę, bo jestem już u mamy :)

mam dziś trochę zły humor, kiedyś robiłam sobie makijaż permanentny i dziś chce się go pozbyć, nie mogę na niego patrzeć :(:(:(:(

hej Lusia... masz racje na faceta zawsze sie znajdą sposoby... i foch przechodzi... oni chyba maja gorzej jak my focha zarzucimy hihi :)

a ja bylam na spacerku bo mimo ze jestem chora nie cierpie siedziec caly dzien w domu... musialam sie dotlenic :P

Uciekam ...ide obiad wyciagac z piekarnika :)

nie ogrocie tylko ogrodzie :) to wszystko przez to, ze tak szybko pisze. :) zebyscie nie myslaly, ze takie byki strzelam :) bo ja sama jestem uczulona na cos takiego :)

agusek, jezeli chodzi o clo, to jestem tez takiego samego zdania, co ana! clo juz chyba nie ma nic wspolnego z donoszeniem. tak mi sie wydaje, ale nie wiem.

ana, no wlasnie, dlatego mowie, co mi tam, niech sie foszy, traz i tak mi juz nie jest potrzebny, bo jestem po plodnych :D:D:D:D

ojej w plodnych jak sie foszy, to nie wiadomo jak podejsc, ale mam tam swoje sposoby, wystarczy, ze sie nago poloze, to jak piesek sie prosi sam :):):), a wiecie, ze natura nas stworzyla tak, ze kiesy kobieta ma plodne, wytwarza feromony, ktore bardzo dzialaja na libido mezczyzn i maja wtedy najwiecej ochoty i to wszystko tylko dlatego natura tak zrobila, zeby wlasnie w tych dniach miec najwiecej ochoty i zeby doszlo do zaplodnienia, cwane nie :)

kurde wczoraj zapomnialam wziazc duphaston! :/;/;/

zaraz jade do mojej mamy na ogrocie jej pokosic, a moj dalej sie foszy :)

buziole dziewczyny :*:*:*:*

AGUSEEK... ja takze trzymam kciuki... mysle ze clo nie osłabia pecherzyków... jest wiele dziewczyn co po clo zaszły i donosiły ciąże... tak ze nie martw sie, trzeba wierzyc ze sie uda. !!

Lusia... ach Ci faceci... przejdzie mu foch ! :P ale przynajmniej juz jestes po owulacji hihi :P wiesz... gorzej jak sie mąż foszy w dniach płodnych ;P

a mi kurcze nie przechodzi to przeziebienie... kaszel mnie teraz dopadl...i mnie meczy od rana :((

pozdrowionka :***

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...