Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA
~ Kasika trzymam kciuki :)
Ja dzisiaj była u lekarza i dowiedziałam się, że mam podwyższone LH. norma 12 z hakiem, a ja miałam 14,96. Przepisał mi duphaston w dawce 3x1 przez 6 dni, a potem od 16 do 25d.c po 1tabl. no i czeka mnie laparoskopia i będzie mi przepalał pęcherzyki ( czy coś w tym stylu). 13 września idę po skierowanie. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką , która wyszła niedawno ze szpitala miała też robioną laparoskopie z tym, że jej usuwali mięśniak. Mówiła, że przeżyła to strasznie i powiedziała, że przed zabiegiem muszę wyrazić zgodę, że w razie czego ( nie daj Boże ) będą mogli usunąć jajniki albo macicie! Wystraszyłam się!!! Boję się! Dziewczyny czy miałyście laparoskopie ( wypalanie pęcherzyków ) i czy to jest tak samo robione jak przy wycinaniu mięsniaków? Ona mówiła, że założyli jej cewnik - szok! Proszę o informację ! Jestem zdecydowana na zabieg bo w tej chwili jest to jedyna szansa na dzdziusia - mam nadzieje, że pomoże. Lekarz mówił, że większość kobiet zachodzi po laparo, ale nie które kobiety niestety nie ;( Pozdrawiam
0
0