CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

ana zycze ci kilkudziesiecu takich centymetrow :) a ja sie nastawiam optymistycznie do wizyty w szpitalu, ana zobaczysz bedziemy sie przescigac jeszcze w rozmiarach brzuchow :D ana to ktory masz tydzien? 6 tak? a powiedz mi masz juz cos na brzuszku? jakies maaaalenkie zaokraglenie ktorego nikt nie widzi tylko ty? ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wiecie na jaka zachcianke mnie wzieło w drodze powrotnej od lekarza... kanapeczki z masłem orzechowym, bananem posypane sezamem i do tego kakao :P

hehe pewnie dupsko urosnie ! ;)
juz 1 cm w pasie mi przybył ;) bo dzis tez mialam ważenie i mierzenie:)

HEJ DZIEWCZYNY :)

u mnie wszystko ok, pecherzyk urósł ma 17 mm a w srodku czarnej kropki widac było cos malenkiego białawego , ostatnio tego nie było !! gin powiedzial z tej plamki wlasnie powstanie dzieciątko. Poza tym rzeczywiscie te bole pewnie sa spowodowane rozpulchnianiem macicy, ktora pociaga wiazadła i mozna czuc takie kłócie albo ciągniecie, ale na wszelki wypadek mam brac 1 tabl duphastonu dziennie i jedna nospe forte dziennie zeby rozluzniac miesnie macicy.
Planowa wizyte mialam miec za tydz we wt, i na sczescie gin mi jej nie przesunal, zebym sie nie stresowala. :)
tak ze za tydz powinnam zobaczyc juz serduszko mojego malenstwa :)

dobrze ze dzis poszlam na wizyte przynajmniej sie uspokoiłam ... :)

Buziaki dla Was i dzieki za cieple słowa
Kochane jestescie i Wam z całego serca zycze zobaczyc ta kropeczke :)

Lena a Ty dlaczego poroniłas byla jakas przyczyna, czy samoistnie?

pozdrawiam

Ana, ja ekspertem nie jestem, ale chyba bóle sie zdarzają na takim etapie ciaży, własnie takie delikatne ciągnięcie - to znak, ze rosnie w Tobie nowe zycie :) to tak wg. mnie, ale masz racje, moze lepiej skonsultowac to z lekarzem.
daj znac co powiedział!
Ja teraz tez odczuwam wlasnie takie jakby ciągnięcie czasami, ale chyba gdybym nie myslała wciąz o dzidzi to pewnie nie zwróciłabym na to uwagi... zobaczymy.
p.s ale podobne bóle czulam jakis czas po porodzie/poronieniu- to podobno bylo "zwijanie sie macicy", wiec może tak sie własnie "zwija" i "rozwija"...?
ajjj chyba czepiam sie juz czego sie da:/

Koraliczku naprawdę mi przykro :( wiem jakie to rozczarowanie,
mało tego myslę, że ja tez w niedzielę zobacze 1 samotną krechę... :/

no to jest najgorsze, co lekarz to inna opinia i jak tu nie być głupim, Koraliczek może w szpitalu Tobie pomogą i ten pobyt nie będzie taki zły

Mała za to dziś świętuje dzień dziecka a jak wymiotuję i się źle czuję, coś czuję, że imprezowiczka będzie :)

Ana &&&
nie zalamuje sie, tylko zmartwilam sie troche inna rzecza.. bo bylam na konsultacji u nowego lekarza co sie tym projektem stumulowania pcowiczek zajmuje... i ogladal wyniki mojego m i mowi ze rewelcji nie ma... w normach sie miesci ale za malo :( a tamta lekarka mowila ze jest ok.. mowil o inseminacji i pewnie dostanie jakies tabsy, w czwartek juz ide do szpitala (za tydzien)... boje sie tego troche.
Basieniak jak tam dzidziolek? :)

za pozostale testowniczki trzymam mocno kciuki && Ana za Ciebie tez bardzo mocno, zeby bylo oki z fasolką :)

Ana trzymam kciuki, aby były tylko pozytywne wieści

Koraliczek, nie załamuj sie. Będzie dobrze!!!
ja zaraz ide do gina, dzownilam ze mnie tak dziwnie kłuje brzuch raz po lewej raz po prawej, czasem po srodku, i takie uczucie ciągniecia mam, kazał mi przyjechac ... boję sie i martwie o moje maleństwo :( oby wszystko było w porzadku !!! modle sie o to !!

nie rosnie...

Koraliczek to daj znać jak wyniki. Trzymam kciuki:)

no dobra to zrobie.. bedzie 10 dni.. jak jutro nic nie wyjdzie przestane myslec przynajmniej... :)

Kraliczek, jesli mąz Cie namawia to juz cos. Mnie mój zawsze powstrzymuje przed przedwczesnym testowaniem... Moze warto spróbowac... To bedzie juz 10d po owu tak?

no to zrób dla waszego spokoju zawsze możesz powtórzyć w poniedziałek:)

wiecie maz mnie bardzo namawia bym zrobila jutro bete zeby tylko sprawdzic czy przyrasta nie wiem co zrobic :( on tez sie stresuje chyba...

samopoczucie u mnie się nie zmieniło. Nie jestem bardziej senna itd.
Dlatego chce, żeby był poniedziałek. Chciałabym już mieć zrobione wyniki i wiedzieć na czym stoję.
Przynajmniej przestałabym się zastanawiać.
Koraliczek koniecznie musisz napisać w pon jak wyniki. Jestem ciekawa jak to będzie:) Trzymam kciuki

dziewczyny ja mam bol w podbrzuszu ale pewnie na @, cycki mam wielkie i bola, ale tez na @, nic innego nie moze byc przed okresem za wczesnie na objawy ja pytalam o samopoczucie bardziej :) Wiecie co, ten fragment o tym ze 1 ml oznacza baardzo wczesna ciaze to prawda bo lekarka pisala ten artykul sie okazuje :) ale to trzeba trafic na taki dzien ja zrobilam 8 dni po owu wiec jest nadzieja :D:D

Miało być dostawałam:)

Lena wiem co czujesz. Ja też długi okres czasu byłam bezrobotna. Dostałam fisia od braku zajęć. Teraz na szczęście się to zmieniło. Dlatego nie zazdroszcze i szczerze współczuję, że chcąc nie chcąc przeznaczasz go na mysłenie.

Szczerze mówiąc nie wiem jak określić ten "ból". Przez kilka lat w ogóle nie miałam bóli przed okresem, więc zdążyłam się od tego odzwyczaić. Teraz poprostu czuje,że coś mi się dzieje w podbrzuszu, ale to jest coś w rodzaju ucisku- ściskania. Bardziej to bym tak określiła:) Ale wyjaśnienie...hehe. A co do piersi to przy stosowaniu leków antykoncepcyjnych ja nawet bolesnych piersi nie miałam:) brak jakichkolwiek dolegliwości:)

Inne tematy z forum

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....