CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Hej dziewczyny nam się w końcu udało :) 5 tydzień :):)

Lusia mnie też strasznie bolał brzuch myślałam że to coś poważnego, i dziś zdecydowałam się w końcu na USG a tu taka niespodzianka :)
Mi po pierwszym cyklu z CLO się udało, mój gin miał rację.
Życzę Wam powodzenia i bądźcie dobrej myśli !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej Lusia :) równiez dzieki za pozdrowienia ! Na szczescie dzis mam meza przy sobie, jutro idzie na sluzbe ale przynajmniej co drugi dzien bedzie w domu wiec szansa jest :))
oby tylko wystapila owulacja bez clo... ciekawe..., szkoda ze nie wiem jak tam pecherzyk no ale coz moja ginka sie urlopuje. Dopiero 5 lipca ide do niej.

A Twoje złe samopoczucie to moze nie zwiastun okresu ale ...ciąża... :)) OBYY trzymam kciuki !!!
ja mam dzis 10 dc i kurcze zero plodnego sluzu :(( hmm ten wiesiolekj cos nie dziala. Mam nadzieje ze sie pojawi chociaz odrobine ...
buzka do usłyszenia !!
:)*

hey ana,dzieki za pozdrowionka :). faktycznie teraz te powodzie, to twoj maz ma niezle do roboty duzo, biedaczek... a ja mam fatalny dzien dzis... rano wstalam, jakies glupie uczucie na zoladku, na wymioty mnie zbieralo... i na dodatek cos mi pecherz szwankujke, chyba przez ten okres tak, ciekawe kiedy nadejdzie!!! jutro mam dostac i w brzuchu mi cos dziwne dzwieki graja :)... i jeszcze mnie troche wysypalo...

pozdrawiam cie i meza :):):) buziakiiii....

ps: sorrki ze nie zagladam az tak czesto, ale internet mam zepsuty. :(

hej Lusia... widze ze jestes bardzo dobra dla Twojego męża :)
i bardzo dobrze!! :)
Wiesz co Lusia... ty mi zazdrościsz, bo moge juz zaczac staranka a mój mąż ciągle w pracy, to forum jest na portalu regionalnym trójmiasta ale ja nie jestem stąd... tylko z południa, niedaleko nas sa powodzie (na szczescie nasze miasteczko polozone jest w miejscu gdzie powodz nie dotarla...ale moj maż dzielny strazak dzis rano poszedl do pracy i ma teraz służbe non stop do odwolania stanu podwyzszonej gotowosci bojowej i go nie mam przy sobie :((( i musze czekac a nie wiem kiedy wróci... moze dopiero w pon... i tez pewnie na 1 dzien a pozniej znowu służba .... :((( mam nadzieje ze moja owulka przyjdzie nie za wczesnie !!! i ze jej nie przegapimy !!! narazie nie mam objawów płodnych wiec mam nadzieje ze to dopiero w nastepnym tyg ok. środy.
Mój mąż tez bardzo pragnie juz dziecka, nie ma dnia zebysmy nie rozmawiali o tym jak bardzo bylibysmy szczesliwi gdyby w koncu sie udalo... bo tylko maleństwa brakuje nam do pełni szczescia...bardzo liczymy na ten miesiac a tu taki pech ... ale mam nadzieje ze moze jednak uda sie nam trafic w ta owulacje !! :))

pozdrawiam Cie i Twojego męża :))

:*

ana ale Ci zazdroszcze :)... juz mozesz zaczac staranka, a ja jeszcze musze czekac na @ :(... kurde jeszcze mi cos pecherz daje we znaki :(.... kupilam dzisiaj sobie zuravit i clo :) .... zaraz maz z pracy wraca, jemy obiadek i w koncu weekend :):):).... a u nas w miescie fajne festyny sa, wiec mozna cos porobic, szkoda ze malucha nie mam, z ktorym bym mogla pojsc na spacer....

wiesz co mi ostatnio maz powiedzial:
kochanie, jestes taka opiekuncza. robisz mi budynie wieczorem z bananem, kladziesz mi rano koszule, krawat, itp, nawet paste mi nakladasz na szczoteczke :), bedziesz tez taka jak bedziemy mieli dziecko??? czy zapomniesz o mnie ?....

wiesz jak mi sie go szkoda zrobilo ??? tak slodko to powiedzial... :D

Lusia jak spodziewany okres ma byc w niedziele.... to test mogl jeszcze nie pokazac !!! nawet jesli jest ciaza... uzbrój sie w cierpliwosc i powtorz test w niedz albo pon. :))

Buziakii :* ja mam dzis 9dc... od pon konkretne starania ... :))

pozdrawiam :)

juz nie wytrzymalam i dzis zrobilam test ciazowy ... :):):) niestety tylko jedna- l !!!!!!!!!! w niedziele powinnam dostac @

:))

zgadzam się Lusia...podobno lato sprzyja ciąży ... :)
hihi nawet ostatnio wyczytalam ze słońce produkuje hormon, który ulatwia zajsc w ciaze... wiec czas dzialac :)))

pozdrawiam Was !!!

hey dziewczyny! no to teraz do roboty! moja mama zawsze zachodzila w czerwcu :) bo moje dwie siostry i brat sa z tego samego miesiaca co ja :)

dziewczyny życzę wam wszystkim powodzenia, ja po II cyklu z CLO, zastrzyku - ale ja dostaje Ovitrelle czy jakoś tak nie wiem jaka jest różnica, Pregnyl podobno tańszy... tydzień temu mieliśmy IUI, czekam jeszcze tydzień na wynik, ale to czekanie jest straszne...

DOKŁADNIE LUSIA!!! ten trud musi byc wynagrodzony w koncu :)) i mysle ze bedzie!!!!

ciekawe co u innych dziewczyn, szkoda ze nie pisza :(

Kobietki odezwijcie sie jak tam Wasze starania???

no to teraz bedziesz miala pelne rece roboty :)... widzisz ile robimy dla naszych bobasow? ile musimy sie napracowac?
dlatego w koncu nasza praca musi byc wynagrodzona :)

hej Lusia :))

obyś się nie doczekała okresu ... !!! bede trzymac kciuki :))
Ja zaczelam dokladnie śledzic ten cykl... narazie mierze temp codziennie rano, od 10 dc dodatkowo testy owulacyjne. Biore tez wiesiolek na poprawe sluzu... i zobaczymy jaki bedzie ten cykl, bez clo... :)

hej ana :) no jak moglabym cie tu zostawic sama? a ja czekam na okres. 9 powinnam dostac... no to ciekawa jestem czy ta malpa przyjdzie czy nie :)... oby nie, ale szasnse sa znikome! :)

no coz ale za to bedzie nastepny cykl, tez z clo.

trzymam kciuki za ciebie. ciekawe czy ci sie uda bez clo?

hej Lusia... no to dobrze ze jestes... bo już myślałam że i ty przestałas brac udział w naszym forum :)

a mi sie okres kończy ... myśle ze w nastepnym tyg. powinny byc dni plodne wiec trzeba bedzie działac ;D

pozdrowionka :)**

papa !!

internet mi sie cos muli!!!!!!!! kurde!!!!!!! juz mnie denerwuje!
napisalam posta i mi sie skasowal :/;/;/;/;/;

ANA :):):) jestem, wrocilam do domu!!!! bylam na wyjezdzie sluzbowym caly weekend i tak wyszlo :) lap topa nie bralam ze soba :)

nie wiem jak tam moj pecherzyk, bo nie bylam na usg, ale przytulanka byly czeste :)

Lusiaaa co sie dzieje...?? codziennie tu zagladałaś....

odezwij sie... co tam słychac?

hej Kobietki co tam u Was?
Lusia jak tam pecherzyk bylas na kolejnym usg zobaczyc czyt pekl?

hej Lusia... nie martw się, bedziesz miec dzidziusia !!!
Mnie tez dzis brzuch strasznie boli ale od okresu, dzis dostalam ... :(
ciekawe jaki bedzie ten cykl... bez clo... ???

a jesli chodzi o pregnyl to ja mojej mowilam ze troche poczytalam na necie i podobno jest cos takiego jak zastrzyk w razie gdyby pecherzyki nie pekaly ... noi moja gin mowila ze jak nie beda pekac mozemy sprobowac ... ale to dopiero w lipcu bedz sierpniu. Lipiec tez mam miec cykl bez clo a w sierpniu moge znowu zaczac ale tylko pol tabl. na dzien...zeby znowu nie doszlo do przestymulowania jajnikow. Ale mam nadzieje ze moze sie uda bez clo... :)

buźka Lusia !!! głowa do góry! bedzie dobrze :**

Inne tematy z forum

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Komunia-prezenty (70 odpowiedzi)

Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym miesiącu i tak zaczęłysmy...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...