Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA
dziewczyny, jutro jade na monitoring, sprawdzic, czy jest pecherzy.... kurde brzuch mnie pobolewa, wiec moze tam cos rosnie??
nie bede mogla spac :/ ...kurde :(:(:( tak sie boje. smutno mi.
jakies depresje mnie chyba dopadaja ... :(
przed chwila jeszcze czytalam na jakims okropnym blogu o kobietach, ktore usunely ciaze.... wiecie co? myslcie co chcecie i nie intersuje mnie czy ktoras zostala zgwalcona, jest na studiach czy wpadla..... mam to szczerze mowiac w dupie, bo takie male dziecko nic na to nie poradzi, ono ma prawo zyc, a nawet kobiety ktore zostaly zgwalcone, ok... nie zycze temu nikomu i gdzies w glebi duszy ich rozumiem, ale takie kobiety nie maja serca, przeciez to ich dziecko, czasteczka siebie!!! wiadomo, moze kobiety zgwalcone mozna w jakis sposob usprawiedliwic....... NIEEEEEEEE nie mozna usprawiedliwic!!!! przeciez jezeli by tak mocno nie chcialy wlasniej krwi i kosci, to by oddaly do adopcji, tyle kobiet w kolejce stoi, bo nie moze miec swoich.... dlatego te kobiety sa poprostu pierdolniete i to rowno !!!!!! czuje olbrzymia zlosc, moze dlatego, ze nie moge miec dzieci sama, ale szlag mnie trafia!!!! JAK TAK MOZNA????? :(:(:(
i gdzie tu do cholery jest sprawiedliwosc???
my sie staramy, chcemy, kochamy, zycie bysmy oddaly za cos, czego tak praktycznie jeszcze nie ma!!!!!
zycie ulozone,praca, maz, miezkanie, dom a upragnionego dzieko nie ma.... a takie kobiety zachodza i sobie usuwaja, no cholera jasna!!!!!!
jestem wsciekla i potepiam te kobiety!
0
0