CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Na innym forum dziewczyny pisały, że w pierwszym cyklu w którym brały CLO zachodziły w ciąże a tu czytam, że niektóre z Was już więcej razy brały i ciągle nic :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam brać CLO rzez dwa cykle, ale mój gin nie monitoruje jajników - czy to źle?

mnie przy CLO brzuch bolał cały czas w każdym cyklu z CLO, ale myślałam że to dobrze że tabletki działają:) ale jeśli się niepokoisz to powiedz swojemu lekarzowi czy wszystko oki.

Ewcia85 ... ja tez niestety mialam silne bóle brzucha ale przy drugim cyklu z clo... pierwszy byl ok( ładny 1 pecherzyk -20mm, endo -11)... A w drugim cyklu okazalo sie ze przestymulowalam jajniki( mimo ze bralam tylko 1 tabl. na dzień), powiekszyly sie, mam liczne duze pecherzyki, teraz biore duphaston zeby sie powchłaniały... ale nie martw sie zrobisz usg i bedzie wiadomo... ból brzucha moze byc tez spowodowany owulacja i pekaniem pecherzyka :)
a ja musze zrobic przerwe z clo... miesiac, a moze pozniej znowu zaczne!! teraz moje jejniki musza wrócic do normy :(
Szkoda bo już mnie to złości ze zamiast obserwowac pecherzyki, musze monitorowac jak tam jajniki sie maja... :/

Cześć dziewczyny ja też mam problem z zajściem w ciąże :( niestety.
Jeden cykl z CLO już za mną i teraz czekam...ale z tego co czytam to pewnie nie wystarczy ten jeden .....
Nie pokoją mnie silne bóle brzucha czy, któraś z Was tak miała?

Aguseek.... Gratuluje , tak czułam ze bedziesz w ciąży... !!!!!
:))) SUPER, ale Ci zazdroszczę !!! :)**

ana- tylko, ze ja nic nie mialam, nawet pecherzyka :(:(:(

AGUSEK- G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!!!!!!! czytajac to, bylam tak zestresowana, jakbym czekala na swje testy :):):) hihihh

hihih SUPER!!!!! ja tez jestem w drugim cyklu z clo i moze mnie tez sie uda? :P:P

pisałam na "starających się" , 3 testy ciążowe wskazały 2 kreski, beta 630 (4-5 tydzień) :))))))))))))))Jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży!!!!!!!

Zaszłam w 2 cyklu z CLO + pregnyl:)))))) Była tylko jedna próba strzału:) Dziewczyny wam też się uda zobaczycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lusia jak Ci ładnie rosł pecherzyk to nie ma potrzeby zwiekszac dawki... dla mnie w tym cyklu nawet 1 tabl okazala sie silna dawka :( i musze zrobic przerwe.

Aguseek ... powodzenia, myślę ze jak już 6 dni od odstawienia luteiny nie masz @ to... sie udało !!!
Dawaj znać jak już bedziesz wiedziała :))

kasia ja 2 tygodnie temu kupiłam na Jagiellońskiej w aptece pregnyl!!!!I tylko tam dostałam :)bo też szukałam....

a ja nadal czekam z przerażeniem, dzisiaj 6 dzien od odstawienia luteiny a @ nie ma.....nie wiem co jest grane, jutro robię test ale się boje:(

troche walnelam ni z gruszki ni z pietrzuszki :P:P:P

pierwszy cylk lekarz kazal mi brac jedna tabletke dziennie clo i nic nie bylo, zadnego jajeczkowania........ w tym cyklu tez mi przepisl tylko jedna tabletke!!!!!!!!!! dlaczego nie dwie???? BEZSENSU!!!!!

Hejka Ewa30 i inne dziewczyny

Wczoraj byliśmy z mężem u Urologa.

No cóż, jego jądra się troszkę chowają jak siedzi, nosi zbyt obcisłe majtuchy i spodnie i się przegrzewają.

Niestety tego się leczyć nieda. Żadna operacja tego niepoprawi. Musi uważać i sprawdzać jak siedzi czy JAJO nieuciekło do góry.

Ma troszkę schudnąć i dostał serie clo na 6 tygodni + Androvit. mamy wrócić we wrześniu. Przed wizytą mąż ma jeszcze zrobić badania hormonów i testosteronu.

Tak więc przedłużyło mi się czekanie. Ale mam nadzieję, że się coś poprawi.

Jednak lekarz od razu zaznaczył, że jeśli wyniki niepoprawią się znacząco, jeśli testosteron będzie ok. to trzeba będzie się zastanowić nad inna metodą, tzn. inseminacja, ewentualnie in vitro.

Troszkę mnie to załamało. Fajnie że niema żylaków (też wtedy są przegrzane plemniki), jednakże gdyby to one były przyczyną to przynajmniej byłaby możliwa zabieg.. a tak trzeba się moglić i czekać na CUD.

Ależ się rozpisłam.

Pozd.

Kasia pytałaś w aptece w Madisonie w Gdańsku Głównym? swego czasu też szukałam pregnylu i właśnie tam znalazłam.

Ewa... to długo musicie czekac na wynik, mój mąż mial wynik juz w ten sam dzień po kilku godzinach.

A ja dzis kolejny monitoring... niestety nic sie nie zmieniło... od dzis biore duphaston zeby nie przestymulowac jajników :/

Dziewczyny może pomożecie - gdzie w trójmiescie dostanę pregnyl, bo jak narazie mam z zakupem wielki problem, a w sobote muszę iść na zastrzyk...może ktos się orientuje... ??

Dziewczyny mój M dzisiaj robił badanie nasienia. Wyniki dopiero za tydzień, ale jak dla nas to jest wyrok. Wszystko od nich zależy.
To będzie bardzo długi tydzień

mi sie wydaje,ze ten pregnyl mi glownie pomogl bo pierwszy cykl bez pregnylu nic nie dal

dzieki za odp. teraz jak bede brala clo tez wspomne o pregnylu... wtedy zawsze wiekasza szansa :) ale narazie przerwa miesiaczna :/
troche szkoda no ale cóż...

Inne tematy z forum

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...