CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

A ja Wam zazdroszczę tej pracy, bo macie sie czym zając i nie myslicie tyle tak jak ja -bezrobotna:/
Co do przeczucia to raczej nie mam zadnego, ale staram sie nastawic na 1 kreskę. (W poprzedniej ciązy nie miałam na takim etapie ani przeczucia ani objawów.) choc na wszelki wypadek nie dzwigam nic i staram sie nie pic alkoholu.
Objawów mozna by sie doszukiwac, ale ... najbardziej zastanawiają mnie te ataki szału...chyba nigdy tak nie miałam przed @
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale ja pytalam czy cie boli brzuch jak na @ bo mnie wlasnie nie... a piersi mnie zawsze przed okresem bola i mam takie.. ciezkie ;p :)

Wiesz co w sumie to staram sie o tych objawach za bardzo nie myśleć (boję się, że sobie wmówie a potem będzie wielkie rozczarowanie).
Podbrzusze mnie boli i lekko sutki, ale równie dobrze mogą to być oznaki zbliżającego się okresu.
No i dzisiaj mnie w pracy zemdliło, jak poczułam perfumy jednej pacjentki.
Ale ja tak czasem mam,że mi się kręci w głowie itd, więc nie traktuje tego jako typowe objawy ciąży

hej Kobieteki...
macie racje nie moge sie przemeczac... niby nie niosłam ciezkiej torby ale zawsze to cos... wzielam nospe troche lepiej sie czuje ale tak dolem ćmi mnie brzuch... mam nadzieje ze to rosnaca macica, juz sie nie moge doczekac wtorku za tydz... mam wizyte i w koncu zobacze jak ma sie moje malenstwo :)) a teraz przede mna tydzien w stresie.... jakos martwie sie , tyle poronien sie zdarza... ale nie moge tak myslec !!! musi byc i bedzie dobrze !!!!

no to aszi testujemy razem :) nie wiem czy jest szansa ze ta beta podrosnie, ale nadzieja umiera ostatnia ;p oby :) a boli cie juz brzuch?

hehehe ja mialam dokladnie 22 maja...z rana ok 7 tak mnie bolał jajnik, że myślałam, że nie wytrzymam z bólu:)
czyli krótko mówiąc jesteśmy na tym samym etapie:)

ja mialam owu 21 maja ale prawie o polnocy ;p czyli licze niedziele juz plus 12 h na te rozne rzeczy ;p

Koraliczek a kiedy miałaś owulacje dokładnie? Bo z twoich opisów wnioskuję,że mniej więcej w tym samym czasie co ja:) Jedziemy na tym samym wózku:)
Zobaczysz będzie dobrze:)

wiem aszi :) ja zrobie sobie test tez dopiero w poniedzialek jak @ nie przyjdzie :) moze nie przyjdzie ;p skoro jednak na tej becie "cos było" ;p powinno byc chyba zero albo jakies 0, cos... :) a tu ponad 1 :) trzymam za nas kciuki... :)

No dlatego z jednej strony cieszę się, że nie udało mi się zrobić Bety. Póki co nie zrobię jej do poniedziałku, bo pracuje od 7 do 17, więc nie bardzo jak mam podejść do tej przychodni:) Ale to czekanie.... jest straszne

aszi.. poczekaj bo rozczarujesz sie jak ja.. a zrobilam za wczesnie bete o wiele bo 8 dni po owu to dopiero zaczyna sie robic ten hormon :)

Lena a propo objawów. Pojawiły się jakieś u ciebie? w ogóle masz jakieś przeczucie, że w końcu się udało czy nie?

Hej dziewczęta:)
Nie miałam wcześniej okazji wejść, bo dopiero wróciłam do domku.
Miałam dzisiaj chwilę zawahania czy pójść zrobić hcg Beta czy też nie. Wstąpiłam nawet do przychodni zapytałam o cenę badania (25zł + 3zł pobranie krwi), ale laboratorium czynne od 7.30 do 12, więc się spóźniłam:)
Moja pani doktor kazała mi zrobić test w pon tj. 6 czerwca. W piątek powinnam dostać okres- mam nadzieję, że się nie pojawi. Ale ten czas tak mi się dłuży, że jak wytrwam do poniedziałku to będę pełna podziwu dla siebie samej. Oczywiście w drodze powrotnej do domku wstąpiłam do apteki- kupiłam BOBO Test i korci mnie jak cholera, ażeby go jutro zrobić.
Jednak boję się, że zobaczę tylko jedną kreseczkę, a tak już bym chciała dwie:) pozdrawiam

no biochemiczna niestety sie okazala bo skrzepy krwi polecialy i bym nie ma :(

uważam, że ta pani nie powinna takich rzeczy mówić, bo początek jak już to od 5...poniżej 5 nie ma ciąży albo biochemiczna

dziewczyny kolezanka moja odebrala bete i wynik 1.50 i pani w labo powiedziala jej ze ma poczatek ciazy, tez robila bardzo wczesnie.... yyy????????????

Ana ja nie robię nic, dosłownie nic...nie dźwigam, nie robię zakupów, po prostu się lenie, wszystko robi mój mąż...teraz zaczynam być troszkę na chodzie to jestem w stanie przygotować obiad, ale ja już 5 miesiąc zaczęłam i zaczynam czuć dzidzie, no i u nas jesień, brak upałów...myślę Ana, że powinnaś się bardziej oszczędzać w pierwszym trymestrze

jak zacznie boleć brzuch bądź twardnieć to bierz nospe, ale u Ciebie wciąż początek więc uważaj na siebie

~ana gratulacje:) ale na prawde uwazaj na siebie!! Masz teraz pełne prawo do nicnierobienia i korzystaj :) wyzej pisałam jaką kombinacje leków bierze i od stycznia nic:( Najgorsze jest to,ze my tez sie staramy i jak jej słuchałam a teraz was czytam to sie nakrecam,że może i nas czekaja takie zmagania:(

ana slonce ty sie oszczedzaj troche, ja wiem ze jest tak ze jak nie musisz to sie oszczedzasz a jak musisz sie oszczedzac chodzisz na pelnych obrotach.. ana uwazaj na melenstwo pamietaj ze ciaza jest podwyzszonego ryzyka a tu takie upaly!!! nie dzwigaj za wiele albo wcale nie dzwigaj zwlaszcza na samym poczatku kiedy malenstwo jest zdane tylko na wlasna mamusie.. :)

a ja mam dzis dola jakiegos.. myslicie ze ta beta urosnie?

hej Dziewuszki :)
witaj loca-daga jesli chodzi o leki to mi pomógl clo w polaczeniu z metformaxem i pregnyl.
w czwartek zaczynam 6 tydz, dzis robilam podstawowe badanie morfologia glukoza, przeciwciala grupe krwi , wr i cos tam jeszcze.
Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
dzis wrócilam z zakupów troche sie zmeczylam bo goraco i brzuch mnie rozbolał..martwie sie , oby nic złego.

Basieniak, Olcia.. Wy jak bardzo sie oszczedzacie? jakies torby z zakupami nosicie czy kompletnmie nic?
bo ja dzis niosłam torbe, nie byla az taka ciezaka ale w polaczeniu z upałem to juz sily nie mialam :/

pozdrawiam

Inne tematy z forum

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...