CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

moj mail jest widoczny w zapytaniu,ale ok,napisze Ci na maila:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aktualna podaj maila
albo napisz do mnie crazy101@wp.pl

prosze,odpisz mi w miare szybko na maila

pilnie odkupie clo od ciebie,prosze o szybki kontakt,czy oferta aktualna.

:-( ale ja poprostu mam bo mi zostały 2opak. i co mam wyrzucic?? może której z was sie przyda. poprostu wymienie na 2paczki bambino chusteczek :-)

Dziewczyny nic nie piszcie o sprzedaży leków bo znów nam zablokują wątek!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć opisałam w tamtym starym wątku pokrótce moja historie. I z tego okresu jak leczyłam sie to zostały mi 2opak. clostilbegyt jak by któraś chciała to chetnie sprzedam (20zl) albo 2paczki chusteczek bambino :-) po co maja sie zmarnować. moj mail crazy101@wp.pl

Miałam badane hormony (bez progesteronu), ale prolaktyny z obciążeniem nie. Wyszło, że mam testosteron pod górną granicę, ale gin nic sobie z tego nie zrobił. Do clo mialam wykupiony pregnyl na pęknięcie pęcherza, ale nic mi nie urosło, więc nie używany. Z resztą faktem jest że miałam usg kontrolne 1 raz na 2 miesiące, więc monitoring cyklu był żaden a zawsze istnieje opcja, że może pęcherzyk urósł później a nie 12-16 dc. Niestety tego już nie wiem.

Teraz tak sobie myślę że moja gin też jest do niczego dała mi clo a nawet nie wspomniała o badaniu hormonów.Jutro do niej pójdę i powiem by dała skierowanie . U mnie po clo były dwa ładne pęcherzyki ale nie pękły. Gin mówiła że po clo powinny pęknąć i zastrzyk nie potrzebny. Ci lekarze są straszni szkoda gadać.

Nie wpadł na to że to może prolaktyna bo tę zwykła miałam w normie, kazał się zaszczepić i stwierdził, ze pewnie skończy się na laparoskopii... i to był bodziec żeby rzucić to wszystko i dać sobie spokoj... podkreślam ze to byl lekarz bardzo polecany przez dziewczyny... wniosek... opinie opiniami a jak ma pomoc to i nawet tzw "konował" sobie poradzi a ten super lekarz nic nie zdziała a to z pozoru oczywista sprawa jest u mnie :-/ chociaz nie wiem czy jak dostane leki czy mi to pomoże, prolaktyna może mi spaść a owulki nadal nie będzie, ale może wtedy Clostil bardziej zadziała... no nic trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na rozwój sytuacji :)

To rzeczywiście dosyć długo. Szkoda, że ten "lekarz" wcześniej nie zorientował się, że coś jest nie tak, ale to potwierdza opinie o lekarzach, że jesteśmy dla nich tylko przypadkiem. Gdyby takich lekarzy nie było może ten nasz koszmar nie trwałby tak długo. Wniosek jest taki, że to my musimy patrzeć im na ręce i niestety ja zaufania do żadnego lekarza mieć nie będę.

Clo brałam przez 7 albo 8 cykli i nic, nawet nie mialam pęcherza dominującego a już nie mowa o dojrzewaniu jajeczka przy 3 tabl/dobę. Normalnie załamka była :-/

~vanilka na pewno ten poziom miał negatywny wpływ. Przez ile cykli brałaś clo?

~sylwia80 przestań tak myśleć. Mało której dziewczynie udaje się za pierwszym razem. Ja już jestem po 4 cyklach z clo, ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się uda.

hej! po przerwie poszlam do gina (już innego), dostałam skierowanie na badania, pierwszy raz w życiu miałam robioną prolaktynę z obciążeniem i wyszła 10krotnie wyższa niż zwykła. Za tydzień idę z wynikami, ale coś mi się wydaje że tu jest winowajca i dlatego clostil na mnie nie działał...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć nawet nie musiałam robić testu bo przyszła@. A miałam tyle nadziei że się uda za pierwszym razem. Ja w to tak bardzo wierzyłam a tu nic czuję się taka pusta. Mam doła :(

Trzymam kciuki za jutrzejszy test. Napisz jaki będzie wynik. Ja planuje testować za tydzień. Jeżeli nie wyjdzie tym razem to mam nadzieję, że w tej przerwie się uda. Czytałam na innym forum o dziewczynie, która w czasie przerwy zaszła w ciążę. Także szansa chyba jest.

Hej! Ewa a może w trakcie tej przerwy zajdziesz w ciążę ?Ja jutro robię test ciążowy jeśli się nie uda to też robię przerwę , wyjeżdżam za granicę , i dopiero za trzy miesiące znów spróbuję.

Nie pytałam, bo na razie mam przerwę w leczeniu. Lekarz powiedział, że dopóki mąż nie skończy swojej kuracji i wyniki jego się poprawią to nie ma sensu żebym brała leki, bo u mnie wszystko jest ok. Także na trzy miesiące mam odpoczynek od leków.

zapytaj też jestem ciekawa moja gin mówiła że w dniu pęknięcia najpewniej się przytulać ewa a ile już miałaś stymulacji ?

Inne tematy z forum

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...