CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

melduje się i ja :) u mnie cisza.... jajowody drożne... czekałam na @... dziś 39 dzien bez... ale nie ma co się cieszyć, mam jakieś dziwne plamienia, to raczej nie @. okolo 34 dnia też miałam plamienia, ale dziwne bo jedynie widoczne na papierze.. ;( zrobiłam 2 testy i nic.
ja też jestem pacjentką dra Skweresa, najgorsze jest to, że mam wykonać badania 2dnia okresu, ale nie wiem czy to okres, czy co.. ahh... zawsze jakiś problem... teraz mam wykonać badania PRL, TSH, FT4 i AMH. koszt kolo 200zł, wiec wolałabym w dobrym dniu je zrobić... masakra, czy z tyłkiem zawsze musi być u kobiety problem :D hehe pozdrawiam :)

Chodzę nadal do Skweresa, mi nigdzie nie kazał się przenosić :) Słyszałam też już takie opinie, ale jak chcesz to może ci nawet prowadzić ciążę do końca. Ja tam jestem zadowolona z jego opieki i nie zamierzam się nigdzie przepisywać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że wtek znów jest aktywny, bo jakiś czas był w ogóle nie ruszany ;) ale co się dziwić, każda z Nas ma swoje sprawy, życie ip :)

jak tam Nasze ciężarówki się czują? Żonka, Ania27, Olimpia, Stokrotka, Bombelkowa - jeśli o którejś zapomniałam to przepraszam :)

mam też pytanie do Żonki - Ty dalej chodzisz do dr. Skweresa? Pytam, b z tego co słyszałam to odsyła pacjentki jak już zajdą w ciąże do innego lekarza, bo rzekomo jest nastawiony tylko na to aby kobieta zaszła w ciąże a potem się odcina, to prawda? :)

U Nas juz jest wielkie odliczanie do 18.03 - nie mogę wprost się doczekać tej wizyty... :) 12.03 idę na badania tsh, ft 4 i prolaktyny (powtórze, zobaczymy czy ta pierwsza endo miała racje, że mogłam mieć lekko podwyższoną przez tarczyce - oby :)) badania tym razem będę robić w akademi medycznej, któraś z Was z reszta pisała, że tam są mega tanie badania i faktycznie jak zobaczyłam cennik to aż dziób z wrażenia otworzyłam :P za te badania zapłace śmieszne pieniądze (ok. 55 zł, gdzie w Lux Medzie zapłaciłabym bez tsh, bo mam skierowanie ok. 160 zł a u siebie w przychodzni też bez tsh ok 70 zł, a tam z tsh 55 zł - znaczna różnica) :)

A co tam u reszty Dziewczyn starających się? :)

Dziewczyny, też macie ostatnio tak dobry humor? ja już chyba czuje wiosne, normalnie buzia mi się usmiecha od ucha do ucha ostatnio, nawet ta praca stała się mało uciążliwa, jakoś się wyciszyłam - nawet ostatnio miała z moim B długą dyskusje, co jak nie będzie dziecka, ja już z tym się nawet pogodziłam, widzę za to, że On nie :( i to mnie troszke martwi, bo ciągle powtarza, że muszę się podleczyć i będzie dobrze, ale chyba zapomina lub nie chcę pamiętać, że sam nie ma za dobrych wyników... Macie może na to jakieś rady? Bo nie chciałabym by tak się tym zamartwiał... :/

Aniu, ja juz mówiłam - jak zobacze serce, to się przenosze :) Bo ja mogę byc na koniec października albo nawet i na listopad :P

wizyta 15 marca, także niedługo :)

Olimpia tym się nie sugeruj,6 tydzień to normalne że dziecko ma około 2mm,ale żonka jest o jeszcze raz tyle do przodu.Ja też się zdziwiłam że tak ładnie mierzy bo moje o tydzień starsze miało 53 mm,więc jak widać każde dziecko rośnie w innym tempie,wszystko też zależy kiedy była owulacja.
Olimpio a Ty dlaczego nie u Nas we wrześniowych?Proszę mi się tam udzielać:):):)

58 mm ???!!!!! juz ???:):):)
Jej u mnie w 6tym tyg. miał tylko 2 mm :( teraz mam wizyte 15 marca, czyli będzie 10ty tydzień i boję się że będzie znow taki mały, że serduszka nie zobacze:(

Ania81 - mam pytanie :) Poleciłaś mi Długosza na genetyczne. Jestem ciekawa czy jest chętny dzielić się podejrzeniami odnośnie płci... Tobie coś powiedział? :)

A tak w ogóle wczoraj miałam wizytę. Okruszek ma 58mm i rozwija się dobrze. Genetyczne za tydzień :)

kkasia - czy ja też mogłabym prosić o jakiekolwiek info? byłabym bardzo wdzięczna i zobowiązana :)

My już wiemy skąd pozyskać środki, ale wciąż nie wiemy na co się zdecydować - mamy w głowach (z Bratem) dwa plany, ale nie wiemy co będzie lepsze :/

Stokrotko napisz mi na priv jaki to profil i czy pierwsza działalność, a najlepiej podaj mi nr tel, bo wolę gadać niż pisać:)

hej Dziewczyny..czy dobrze kojarze,ze ktoras z Was w ost czasie zakladala dzialalnosc gosp?? moglabym uzyskac jakies info na priv odnosnie jak to wyglada krok po kroku, od czego zaczac, ile to kosztuje itd??

Wiosenne porządki;)))?

Ale tu cisza...

Olimpio, Ty już niedługo :)
A my tez sie doczekamy :P

ja tez juz chce kopniaczki :):):)

Hej!
Stokrotko ty już w 25 tygodniu ciąży:) ależ ten czas leci...
mi też tak szybko mija- jutro wracam do pracy:(stresuje się troszkę, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze...

hey to moj watek http://forum.trojmiasto.pl/Re-CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-10-t416520,1,130.html... kilka dni przed moja wizyta potwierdzajaca ciaze pisalysmy o blizniakach.. heh..no i sie okazlao,ze je mamy.. sen, ktory mialam,ze gin widziala 2 zarodki ale bez serduszek... okazlao sie,ze sa 2 zarodki..a na serduszka bylo za wczesnie:-))

Olesia - ty tez poczujesz te kopniaczki..nasze maluszki dzisiaj bardzo aktywne:-)) ciagle sie usmiecham pod nosem.. one tak mocno kopia:-)) kocham to.. uczucie...kocham moj wielki brzuch..czkawki naszych skarbow..ich kopniaczki..

Dziewczyny - kazda z Was doswiadczy tego.. naprawde..
ja wciaz pamietam nasza droge do zostania rodzicami... dluga..ciezka..zmudna.. ale sie oplacalo:-))

milego dzionka

Olimpio, ja bym na Twoim miejscu zastanowiła się czy Mu w ogóle mówić, że może Cię z końcem kwietnia początkiem maja nie będzie, bo skoro to taki drań, to kto wie co wymyśli? a tak postawisz go przed faktem dokonanym... :) ale oczywiście to już Twój wybór :)

Stokrotko normalnie zazdroszczę Ci tych ruchów :) ja już tak też chcę!! :)

Aaaa i taaaaaaaakkkk byly blizniaki w rodzinie. Dzidkowie i kuzynostwo.

Stokrotka, jeny... Ciezko... A moze wcale nie.... Moja sasiadka sobie dala super rade z blizniakami, a duga z jednym sobie nie radzi. To zalezy od nas. Ja uwazam, ze jest to cudowne miec blizniaki.... A ty dasz rade, bo sama wiesz ile musialas sie napracowac.

Koraliczek, to mam nadzieje, ze i u mnie tak bedzie i zajdew ciaze. Bardzo tego chce.

Stokrotka, a pod ktorym nr post? Albo linkawklej. Chetnie poczytam

Dziewczyny, tak sie zastnawiam, czy to a jakis wplyw na to czy clo biore przed czy po. Bo biore roznie. Raz po, raz przed .... Mam nadieje, ze i tak pomoze ;(

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni