CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 12 :)

Co prawda Clo nie brałam, ale w wątku się udzielałam i są fajne dziewczyny :) Teraz mi przypadło założenie nowego :)
Więc ja i mój 2centymetrowy lokator przesyłamy fludiki i życzymy powodzenia !!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 12 :)

lusia ja w ciazy to od emka nawet sie piwa czasem napilam kilka lykow.. przeciez to nie zbreodnia... nie upijam sie i nie pije codziennie przeciez, :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olesia i dobrze! Bez przesady, ja w ciazy czasami 3 lyki winka kosztowalam ;) zreszta na pewno wiecie, ze troche czasu mija zanim dziecko sie wiaze z nami i przyjmuje to co my.

Iwonus.... 3mam kciukasy.... Oby tfu tu tfu ;););)

Olesia - rozumiem i zdecydowanie popieram;)
Miałam czas kiedy piłam, jadłam, ustalałam "grafik" wyjść i planów na kolejny miesiąc z myślą o ewentualnej ciąży - tak się nie da żyć. Normalność przede wszystkim;D Czasem trudno się odczepić od myśli o przyszłym macierzyństwie, ale inaczej się da:)

Ja jutro raniutko robię prolaktynę - bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie. A we wtorek "podglądanie pęcherzyka:)"

Lusia - i to mi się podoba :) nie ma co się zamartwiać, stresować - niech się dzieje co się ma dziać :P

ja też z miłą chęcią wypiłabym sobie winko, ale z racji postanowienia postnego jeszcze tydzień muszę wytrzymać :P jednak na święta nie omieszkam sobie wypić lampkę a może nawet dwie... ;) a co mi tak!! :D

Chociaż mojego B Kuzyna partnerka wie o Naszych staraniach i jak sobie od czasu do czasu wypije winko to mi jakieś śmieszne wyrzuty robi... Może postępuje egoistycznie, ale nie mam zamiaru żyć ewidentnie pod ciąże jeszcze do tego "ewentualną ciąże" - jak już będę w pewnej ciąży to będę uważać na to co jem i odstawie rzeczy co szkodzą maleństwu... ;P

Wypilam wino, zjadlam lososia.... Ide spac. Dobranoc dziewczyny.... ;) ;*

ja bralam d*pka okolo 15-16 dnia cyklu, badz po owu przez 10 dni 2 tabletki na dzien a po ost tabletce 2 dnia dostalam @...moj ostatni cykl byl taki,ze do pt bralam d*pka..wiec z moich obliczen powinnam w nd dostac @ ale w sb zrobilam test i byly 2 kreseczki wiec bralam do 13 tyg..bo tak zalecil gin..

d*pka bralam na skorcenie cyklu..bo jak pamietacie mialam po 50-60 dni

d*p ek nie hamuje owulacji moze o to chodziło ginowi, a luteina ja hamuje

Non wlasnie. Luteina jest chyba lepsza, tylko dlaczego moj gin mi przepisuje d*pka?

lusia d*p ka brałam po owulacji zaraz przez 14 dni... ale po nim mialam okres poźniej, on moze wydłużać cykl, ale nie zawsze, natomiast po luteinie mialam okres po 24 h od odstawienia.

Dziewczyny, jak bierzecie d*phaston? Przez ile dni od ktorego dnia cyklu. Po jakim czasie pojawia sie @ u was? Przed pierwsza ciaza mi zawsze przychodzila z ostatnia tabletka, a teraz cisza... Wszystko jakies spieprzone jest!!!

a stokrotko, lusiu... wszystko na raz... ale bede wiedziala wiecej po wizycie u lekarza w kwietniu..

Czesc Dziewczyny:-)

Lusia - zaciskam kciuki by @ nie przyszla jednak..:* mysl pozytywnie..:*

Koraliczku - dlaczego zawiesiliscie staranka?
czy cos ze zdrowie czy inne powody?
nawet jesli teraz je odlozyliscie to niebawem wrocicie a kto wie,moze od razu sie wtedy uda:*

Zaciskam za podgladanie pecherzykow:**

wczoraj kupilismy wozek Dorjan Danny Twin Sport w kolorze czarnym z elementami szarego i bialego..
mi sie podoba:-))

To widzę Olesia obie będzie w przyszłym tygodniu obserwować nasze pęcherzyki - ja we wtorek będę sprawdzać czy rośnie:)

My lekko chorujemy sobie niestety;/

Jeeezu, znowu piszę jak potłuczona :/

jak któraś czego nie zrozumie - pisać, przetłumaczę ;)

0lusia nie martw się będzie dobrze, a tak jak Asia pisze, masz ogromne szczęście w przeciwieństwie do niektórych z Nas, że masz chociaż jedno Maleństwo :)

Asiu, a co u Ciebie się dzieje? 3mam kciuki, że stanie się cud ;) a na pewno tak będzie...

ja w środę jadę do lekarza dowiedzieć się czy w ogóle mi pęcherzyki rosną... zobaczymy...

Lusia ciesz się dzieciątkiem,które jest juz z Tobą bo masz wielkie szczęście :)

ja jestem po wizycie, do czerwca nic z tego :/ niestety... potem zaczniemy leczenie juz z clo. Może do tej pory cud...

Dlaczego dola?? Co sie stalo ;(

Lusia, nie poddawaj sie, ciezkie to wszystko... No ale taki nasz los kurcze... Za to później radosc tysiąc razy wieksza. Czekaj spokojnie, test i tak wiarygodnie nie wyszedl wiec nie bierz go pod uwagę.
U nas starania zawieszone jeszcze jednak... Ale mam takiego dola, ze nie chce mi sie nawet pisać...

koraliczek, nie powtorzylam. odpuszczam sobie. albo dostane @ za 10 albo zrobie test. narazie sie zalamalam i tyle. chyba juz drugiego dziecka poprostu nie bede miala :( trudno. . . za dlugo juz biore clo, zeby cokolwiek z tego wyszlo ;/ .... ciekawe jak tobie sie uda? obys szybko zaszla.... :*

Lusia, powtórzyłaś betę?

Inne tematy z forum

Wyprawka do zerówki szkolnej - co kupić? (22 odpowiedzi)

Witajcie Co jest potrzebne dziecku z wyprawki, które pójdzie od września do zerówki szkolnej?...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (56 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...