CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

A więc witam Was kochane wraz z Zosią i moją 6 tygodniową kropką w nowym wątku :D oby był szczęśliwy!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Stokrotko łaaadnie Ci śpią.. podziwiam! moja od 21 do 6 leeedwo i budzi się w nocy jeszcze na butle...

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Koraliczku gratuluje:-))

Olesia mimo bolu i rozczarowania wierze,ze sie nie poddasz..i Wam sie w koncu uda.. musi no ba..zaciskam za Was mocno kciuki:-))

nie bylo mnie tu troche i nie wiem czy wiecie..niecale 2 tyg temu wyszedl Hubciowi pierwszy zabek..dwa dni pozniej zabek ten sam- lewa dolna jedynka.. wyszla Norbusiowi..

zaczeli przesypiac cale noce.od 19.30 do 6.30 potem mleczko i jeszcze dobra godzinka tak do 8.40 max.. choc ost 3 noce byly pobudki o 3.40..albo po 3..albo wczoraj o 2.30.. a dzisiaj Hubert byl masakrycznie marudny..moze to znowu na zabek? ciekawe jak beda spac..

dobrej nocki:-)

Inne tematy z forum

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...