CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

A więc witam Was kochane wraz z Zosią i moją 6 tygodniową kropką w nowym wątku :D oby był szczęśliwy!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Dlaczego mówisz ze z gory było skazane na niepowodzenie? To co było przyczyna niepłodności w ich przypadku?

mnioszek, fakt - jeszcze testu nie zrobiłaś? :)

U mnie obżarstwa było co nie miara... ale niestety dzisiaj miałam kolejny pogrzeb w Rodzinie, ten rok jakiś masakryczny jest pod tym względem jest u mnie, 3 osoby :( ech - życie... Dlatego najchętniej zasnęłabym i obudziła się dopiero w Nowy Rok :)

Co do samych Świąt i życzeń - u mnie nie było takich, na szczęście moja Rodzina rozumie, że to dla mnie jest ból i trudna sprawa, więc nie dokładają mi "głupich" życzeń :) za to Ciocia mojego M zatekściła, że zamiast psa powinniśmy w końcu zrobić sobie dziecko, moje spojrzenie wystarczyło i odpowiedź mojego M do tego, aby zamilkła na dalszą część uroczystości ;)

I chyba podjęliśmy decyzję, dzięki dzisiejszej rozmowie z Kuzynem, że dajemy sobie spokój z Gametami, Invicta - mi itd. Pojedziemy do innego miasta zrobić diagnostykę pod każdym względem moją i mojego M i wtedy będziemy myśleć co dalej... Oni walczyli ponad 7 lat z niepłodnością w ich klinice nie robili pełnej diagnostyki, tylko cząstkowe.... Mieli kilkanaście inseminacji i kilka in vitra, co z góry było skazane na niepowodzenie, a dzisiaj cieszą się dwoma adoptowanymi Maluszkami... i chyba pójdziemy w ich ślady - mamy psychiczne wsparcie w mojej Rodzinie i w razie co, możemy się zawsze oprzeć na doświadczeniu Kuzyna :)

I nadal testu nie zrobilas?

Hej dziewczyny
Koraliczek-spóźnione dziękuję :)
Co tam wogóle? Objedzone? :P
Ja strasznie...
Jak tam wigilia? jakie życzonka były? U mnie oczywiście żeby R doczekała rodzeństwa ehhh łatwo mówić.
U mnie dalej tak samo, @ nie doczekałam,pobolewa mnie brzuch jak by miała przyjść już od miesiąca .Ehhh a Myślałam że CLO coś uregulowało.
zostało mi dalej czekać.
Pozdrowionka dziewczyny

Kochane forumowiczki, nie wiem czy uda mi się tu zajrzeć przed świętami, dlatego już teraz skłądam Wam życzenia świąteczne :)
Spokojnych, zdrowych świąt w gronie najbliższych, rodziny i przyjaciół :) Staraczka życzę fasolek, upragnionych brzuszków i w końcu zdrowych pachnących dzidziusiów! Cięzarówką spokojnej nudnej ciąży, a mamusią dużo snu, radości, cierpliwości i spełnienia kolejnych pięknych marzeń :)
Buźka!

taaaa mi tez tak mowila lekarka a zaszlam z 5 mm endo...
choinkę scinamy w sobote i w sobote ubieramy :) w niedziele ostatnie porzadki bo w poniedzialek nie bedzie mnie w domu :)

koraliczek-tylko że 3 tyg temu miałam USG i lekarz uprzedził że z tak cienkim endo nie mam szans na ciążę,i są tylko jakieś rosnące pęcherzyki.
Więc zostaje mi tylko czekać na @

Dziewczyny jak wam idą przygotowania,macie już choinki? bo niewiem czy już stroić...

minioszek objawy? hehehe nie każdy je ma.. przecież ja się o ciązy dowiedziałam w 7 tygodniu bo okresu nie było, ale myślę nie możliwe przeciez, pewnie mam torbiel i mialam isc juz do lekarza i mowie zrobie sobie test jakby się pytała a tam 2 tluste kreski... na usg juz serce bulo byly malenkie raczki i nozki... a ja szok bo sie nie spodziewalam... a w pierwszej ciazy tez nie czulam ze jestem w ciazy

Kropka-testu nie robiłam,i nawet nie zamierzam. Nie mam ochoty znow się niepotrzebnie łudzić ;/ Przecież wiadomo że gdyby jednak ktoś zakiełkował to byłyby chociaż jakies objawy.

Koraliczek-aha ja też właśnie czasem wywoływałam luteiną.Wtedy dostałam @ ale tylko na 2 dni i baaaardzo skąpą

jak nie brałam clo to nie miałam owulacji przy moim PCO.. cykle mialam 3 miesieczne nawet... czesto wywolywalam okres luteiną

Minioszek a test robilas?

No właśnie przed CLO nie miałam wogóle przez pół roku cykli.
Totalnie rozregulowane.
I Może teraz znów tak jest ehhhhh ;/

Koraliczek- a wcześniej przed CLo miałaś też takie regularne?

iwonus utknęła w stercie firan do prasowania chyba hehehe

minioszek mi po clo nigdy @ nie zaniknela... nawet jak nie bralam luteiny.. po owulacji mi @ przychodzila jak w zegarku 14 dni od owulki

Iwonus a ty tam jeszcze jestes?:)

Olesia - jak tam u Ciebie??

minioszek - a przed clo jakei miałaś cykle - regularne czy nie?

Dokładnie porządki :D a i jeszcze myśleniówka co komu pod choinkę ehhhh pomysłów tyle a żadne nie pasuję hehe tez tak macie?
Ale tez tu zaglądam i podczytuję,po cichutku.

Chciałam coś spytać.Czy po CLO może nie wystąpić @ ?
dziś mam 32 dc i nic.
W poprzednim cyklu dostałam w 31 a wcześniej miałam objawy zapowiadające.Normalnie bym pomyślała o ciąży ale to jest rzecz nie możiwa po tym jak lekarz uprzedził mnie że o dzidzi mogę zapomnieć z tak cienkim endometrium,więc odpada.
Miała tak któraś z Was?

Pozdrowionka :)

Lena Zosia tez jest rozkrzyczana.. ale ja olewam, odwracam się... ona tak powrzeszczy a potem zapomina o co i sie bawimy dalej... no i pobódki w nocy też mamy nada, ale ostatnie zęby juz wychodzą, jeszcze chwila i będzie "po krzyku" :P Dobrze ze alergii nie ma, a budzic sie moze... siostrzenica moja ma 6 lat i dalej sie budzi w nocy... i nie da sie z tym nic zrobic.. ona musi sie napic i tyle

hallooo jest tam kto? Wszytskie świąteczne porzadki robią :P

Koralik, cieszę sie razem z Wami:)))
Mi wciąz marzy sie córa;)
Ale na razie...chyba lepiej będzie jak skupimy sie na dziecku, które mamy...
dzis dał popis swoich mozliwosci:/ ( a miało byc fajne rodzinne ubieranie choinki) mam do siebie pretensję, że za duzo mu pozwolilismy... wymusza wszystko krzykiem, wie,że to skutkuje...nie słucha się w ogole, ręce mi czasem opadają, a sąsiadom pewnie uszy więdną:( czasami juz brakuje mi cierpliwosci, i tu tez minus dla mnie :/
Czasami wydaje mi się, że to dlatego, że taki był wyczekany, upragniony... na wszystko sie pozwala, bo to oczko w głowie, a potem wszystko sie odwraca przeciwko nam - rodzicom:/

A poza tym... ostatnio w koncu badania potwierdziły, ze Tymek nie ma na nic alergii ani uczulenia, a jak nam sie budzil w nocy tak dalej to robi:/

Iwonus i jak to badanie PCT?

LENA ło matuchno kope miesiecy!! kobietko dziękuję :) jak Ci się tam żyje? popatrzyłam na twój nick i mi się "stare" czasy forumowe przypomniały no i od razu pomyślałam o anie, aszi, lusi i innych babolkach :) no my 2 córa :) chyba :P jak nic miedzy nogami juz nie wyrośnie :) jestesmy bardzo szczesliwi, tyle staran rozczarowan testow łez wizyt zabiegów leków a tu drugi cud w drodze......

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...