CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

A więc witam Was kochane wraz z Zosią i moją 6 tygodniową kropką w nowym wątku :D oby był szczęśliwy!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Dlaczego mówisz ze z gory było skazane na niepowodzenie? To co było przyczyna niepłodności w ich przypadku?

mnioszek, fakt - jeszcze testu nie zrobiłaś? :)

U mnie obżarstwa było co nie miara... ale niestety dzisiaj miałam kolejny pogrzeb w Rodzinie, ten rok jakiś masakryczny jest pod tym względem jest u mnie, 3 osoby :( ech - życie... Dlatego najchętniej zasnęłabym i obudziła się dopiero w Nowy Rok :)

Co do samych Świąt i życzeń - u mnie nie było takich, na szczęście moja Rodzina rozumie, że to dla mnie jest ból i trudna sprawa, więc nie dokładają mi "głupich" życzeń :) za to Ciocia mojego M zatekściła, że zamiast psa powinniśmy w końcu zrobić sobie dziecko, moje spojrzenie wystarczyło i odpowiedź mojego M do tego, aby zamilkła na dalszą część uroczystości ;)

I chyba podjęliśmy decyzję, dzięki dzisiejszej rozmowie z Kuzynem, że dajemy sobie spokój z Gametami, Invicta - mi itd. Pojedziemy do innego miasta zrobić diagnostykę pod każdym względem moją i mojego M i wtedy będziemy myśleć co dalej... Oni walczyli ponad 7 lat z niepłodnością w ich klinice nie robili pełnej diagnostyki, tylko cząstkowe.... Mieli kilkanaście inseminacji i kilka in vitra, co z góry było skazane na niepowodzenie, a dzisiaj cieszą się dwoma adoptowanymi Maluszkami... i chyba pójdziemy w ich ślady - mamy psychiczne wsparcie w mojej Rodzinie i w razie co, możemy się zawsze oprzeć na doświadczeniu Kuzyna :)

I nadal testu nie zrobilas?

Hej dziewczyny
Koraliczek-spóźnione dziękuję :)
Co tam wogóle? Objedzone? :P
Ja strasznie...
Jak tam wigilia? jakie życzonka były? U mnie oczywiście żeby R doczekała rodzeństwa ehhh łatwo mówić.
U mnie dalej tak samo, @ nie doczekałam,pobolewa mnie brzuch jak by miała przyjść już od miesiąca .Ehhh a Myślałam że CLO coś uregulowało.
zostało mi dalej czekać.
Pozdrowionka dziewczyny

Kochane forumowiczki, nie wiem czy uda mi się tu zajrzeć przed świętami, dlatego już teraz skłądam Wam życzenia świąteczne :)
Spokojnych, zdrowych świąt w gronie najbliższych, rodziny i przyjaciół :) Staraczka życzę fasolek, upragnionych brzuszków i w końcu zdrowych pachnących dzidziusiów! Cięzarówką spokojnej nudnej ciąży, a mamusią dużo snu, radości, cierpliwości i spełnienia kolejnych pięknych marzeń :)
Buźka!

taaaa mi tez tak mowila lekarka a zaszlam z 5 mm endo...
choinkę scinamy w sobote i w sobote ubieramy :) w niedziele ostatnie porzadki bo w poniedzialek nie bedzie mnie w domu :)

koraliczek-tylko że 3 tyg temu miałam USG i lekarz uprzedził że z tak cienkim endo nie mam szans na ciążę,i są tylko jakieś rosnące pęcherzyki.
Więc zostaje mi tylko czekać na @

Dziewczyny jak wam idą przygotowania,macie już choinki? bo niewiem czy już stroić...

minioszek objawy? hehehe nie każdy je ma.. przecież ja się o ciązy dowiedziałam w 7 tygodniu bo okresu nie było, ale myślę nie możliwe przeciez, pewnie mam torbiel i mialam isc juz do lekarza i mowie zrobie sobie test jakby się pytała a tam 2 tluste kreski... na usg juz serce bulo byly malenkie raczki i nozki... a ja szok bo sie nie spodziewalam... a w pierwszej ciazy tez nie czulam ze jestem w ciazy

Kropka-testu nie robiłam,i nawet nie zamierzam. Nie mam ochoty znow się niepotrzebnie łudzić ;/ Przecież wiadomo że gdyby jednak ktoś zakiełkował to byłyby chociaż jakies objawy.

Koraliczek-aha ja też właśnie czasem wywoływałam luteiną.Wtedy dostałam @ ale tylko na 2 dni i baaaardzo skąpą

jak nie brałam clo to nie miałam owulacji przy moim PCO.. cykle mialam 3 miesieczne nawet... czesto wywolywalam okres luteiną

Minioszek a test robilas?

No właśnie przed CLO nie miałam wogóle przez pół roku cykli.
Totalnie rozregulowane.
I Może teraz znów tak jest ehhhhh ;/

Koraliczek- a wcześniej przed CLo miałaś też takie regularne?

iwonus utknęła w stercie firan do prasowania chyba hehehe

minioszek mi po clo nigdy @ nie zaniknela... nawet jak nie bralam luteiny.. po owulacji mi @ przychodzila jak w zegarku 14 dni od owulki

Iwonus a ty tam jeszcze jestes?:)

Olesia - jak tam u Ciebie??

minioszek - a przed clo jakei miałaś cykle - regularne czy nie?

Dokładnie porządki :D a i jeszcze myśleniówka co komu pod choinkę ehhhh pomysłów tyle a żadne nie pasuję hehe tez tak macie?
Ale tez tu zaglądam i podczytuję,po cichutku.

Chciałam coś spytać.Czy po CLO może nie wystąpić @ ?
dziś mam 32 dc i nic.
W poprzednim cyklu dostałam w 31 a wcześniej miałam objawy zapowiadające.Normalnie bym pomyślała o ciąży ale to jest rzecz nie możiwa po tym jak lekarz uprzedził mnie że o dzidzi mogę zapomnieć z tak cienkim endometrium,więc odpada.
Miała tak któraś z Was?

Pozdrowionka :)

Lena Zosia tez jest rozkrzyczana.. ale ja olewam, odwracam się... ona tak powrzeszczy a potem zapomina o co i sie bawimy dalej... no i pobódki w nocy też mamy nada, ale ostatnie zęby juz wychodzą, jeszcze chwila i będzie "po krzyku" :P Dobrze ze alergii nie ma, a budzic sie moze... siostrzenica moja ma 6 lat i dalej sie budzi w nocy... i nie da sie z tym nic zrobic.. ona musi sie napic i tyle

hallooo jest tam kto? Wszytskie świąteczne porzadki robią :P

Koralik, cieszę sie razem z Wami:)))
Mi wciąz marzy sie córa;)
Ale na razie...chyba lepiej będzie jak skupimy sie na dziecku, które mamy...
dzis dał popis swoich mozliwosci:/ ( a miało byc fajne rodzinne ubieranie choinki) mam do siebie pretensję, że za duzo mu pozwolilismy... wymusza wszystko krzykiem, wie,że to skutkuje...nie słucha się w ogole, ręce mi czasem opadają, a sąsiadom pewnie uszy więdną:( czasami juz brakuje mi cierpliwosci, i tu tez minus dla mnie :/
Czasami wydaje mi się, że to dlatego, że taki był wyczekany, upragniony... na wszystko sie pozwala, bo to oczko w głowie, a potem wszystko sie odwraca przeciwko nam - rodzicom:/

A poza tym... ostatnio w koncu badania potwierdziły, ze Tymek nie ma na nic alergii ani uczulenia, a jak nam sie budzil w nocy tak dalej to robi:/

Iwonus i jak to badanie PCT?

LENA ło matuchno kope miesiecy!! kobietko dziękuję :) jak Ci się tam żyje? popatrzyłam na twój nick i mi się "stare" czasy forumowe przypomniały no i od razu pomyślałam o anie, aszi, lusi i innych babolkach :) no my 2 córa :) chyba :P jak nic miedzy nogami juz nie wyrośnie :) jestesmy bardzo szczesliwi, tyle staran rozczarowan testow łez wizyt zabiegów leków a tu drugi cud w drodze......

Inne tematy z forum

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...