Niestety, nie polecam (1) Niestety nie polecam wizyt w tym serwisie. Pojechałem do CNF-u na wymianę... manbike Bardzo mi pomogli (1) Miałem problem z wibracjami na kierownicy. Okazało się że jest krzywa felga i... Andrzej Duże logo mała firma - wielkie rozczarowanie! (2) Złapałem "gumę" w busie - więc trzeba było działać. Samochód stał w mojej... były klient
fachowa pomoc (3) bylem autem u znajomych na kartuskiej okolo 200metrow od CNF gdzie jakis... Adam Kozyra Jest OK (1) Porządny zakład. Filip Polecam! (1) Panowie, mimo, że dali "plamę", stanęli na wysokości zadania i bez mrugnięcia... Marta Bartek - opinia (1) jak na razie wg mnie jedyny uczciwy zakład w Trójmieście. ceny części... Bartek fatalna obsługa (1) Zlecenie naprawa felgi i wulkanizacja opony i nawet nie mam... Piotr Wymiana zawieszenia (1) Witam, zgadzam się z poprzednikami,że dział mechaniki to omijać WIELKIM... Anim ... (1) .. Zamówiłem u nich zimówki. Pierwsze opony jakie wybrałem okazały się w... niezadowolony klient Odradzam korzystanie z usług (1) Błędna opinia CNF kosztowała mnie przynajmniej 1000zł, stracony czas i sporo... Michał Niezbyt trafne diagnozy (1) Na początku zdiagnozowano poduszkę silnika po szarpaniu silnikiem... rivart Nie polecam MŁYN (1) kiedyś było ok, teraz przy zmianie opon jest taki młyn że nikomu nie polecam.... marek