CO JEST NIE TAK JAK POWINNO!!!
Mam 37 lat, nie posiadam wyższego wykształcenia ale średnie, pracowałam w biurze jako asystent, koordynowałam pracę całego biura przez ponad 10 lat, pracę straciłam przez likwidację etatów. Jestem też mamą! Pomimo doświadczenia idąc na rozmowę zawsze schemat się powiela jak przyszły pracodawca słyszy że mam piętnastomiesięczne dziecko odrazu mnie skreśla. Tylko dlaczego? Czy wszyscy pracodawcy myślą że jak mnie zatrudnią to zaraz na drugi dzień pójdę na zwolnienie!! Ludzie co jest z wami!! Nie szukam pracy żeby siedzieć w domu do dziecka mam opiekę - dziadków!! Szukam pracy żeby zapewnić byt własnemu dziecku a tu od jedenastu miesięcy TO SAMO!! Może powinnam zataić fakt posiadania dziecka!! Wymazać je ze swojego życia i zacząć poprostu kłamać może wtedy ktoś da mi szansę !!!
Może jeszcze ktoś jest w podobnej sytuacji a może ktoś dostał pracę pomimo posiadania dzieci i nie zataił tego faktu!! Pomóżcie !! Doradźcie co mam robić!!!
Może jeszcze ktoś jest w podobnej sytuacji a może ktoś dostał pracę pomimo posiadania dzieci i nie zataił tego faktu!! Pomóżcie !! Doradźcie co mam robić!!!