CO MAM ZROBIC????????

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
sluchajcie dziewczyny,mam problem.i to dopiero wczoraj zaczelam o tym myslec.chodzi o podziekowanie dla rodzicow.wiem ze podobne watki juz byly ale mojego problemu nie odnalazlam.
moi rodzoce sa juz 15 lat po rozwodzie.z ojcem zyje roznie,nie mialam z nim kontaktu kupe lat,teraz mam ale on sie zachowuje tragicznie.mam do niego ogromny zal za to co zrobil nam przed laty.moja mamcia ulozyla sobie juz dawno zycie i jestem bardzo zwiazana z jej mezczyzna,zastapil mi ojca.troszczy sie o mnie i naprawde jest super.oczywiscie zaprosilam tez ojaca na slub i wesele.jak mam zrobic podziekowania?????mojemu ojcu tak naprawde nie mam za co dziekowac...
boje sie tego strasznie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CO MAM ZROBIC????????

Ja mam podobny problem, przy czym dotyczy on rodzicow mojego chlopaka. Sa kupe lat po rozwodzie a tak miedzy Bogiem a prawda to obydwoje mieli go cale zycie gleboko w powazaniu. Na slub jednak zdecydowali sie przyjsc (nie wspomne juz ze ze swoimi obecnymi wspolmalzonkami, wiec bedzie heca jak tralala) Moj chlopak powiedzial wprost, ze nie zamierza dziekowac rodzicom, bo i nie ma za co. Ja bym swoim jednak chciala podziekowac, a ze akurat kilka dni wczesniej beda obchodzic 25 rocznice slubu zadedykuje im tylko piosenke. Oficjalnie podziekuje im w domu, a po weselu dostana piekny album. Mysle, ze nie powinnas dziekowac na sali, bo moze sie to roznie skonczyc jesli tatus jest porywczy. A to ma byc przeciez Twoj dzien i nie powinnas sie niczym martwic. Podziekuj rodzicom wczesniej, przeciez nie o to chodzi zeby robic to na forum calej rodziny, ale o to zeby wiedzieli co masz w serduszku.

Zgadzam się z Toba w 100%

i chyba tak zrobie,dzieki.myslalam ze to koniecznosc zlozyc podziekowania dla rodzicow na weselu.przynajmniej na tylu ilu bylam tak bylo