CON-TUR z Gdańska - proszę o opinie.

Proszę o wszelkie opinie na temat firmy CON - TUR z Gdańska (ul. Mozarta). Zależy mi głównie na opiniach podwykonawców i kontrahentów. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CON-TUR z Gdańska - proszę o opinie.

tragedia nie polecam jesteśmy podwykonawcami złodzieje nie zapłacili nam 3 faktur!!!! Znajomemu ukradli pracowników
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za sygnał. Mogę wiedzieć, czym tym razem się tłumaczyli ? Bo z tego co już wiem, fantazję mają naprawdę mocno rozwiniętą (mam kilka opinii spoza tego forum i aż włos się jeży na głowie).

Byłem pracownikiem tej firmy nikomu nie polecam

Proszę o kontakt wszystkich (pracownicy, podwykonawcy, itp), którzy czują się w jakikolwiek sposób poszkodowani przez tę firmę. Kontakt e-mail do mnie : jk30zk@wp.pl
Sprawa pilna !

byłem podwykonawca tej firmy nie zapłacili, słabe kierownictwo firmy, bałagan ogólnie, pracownicy Ok dobrze wykonują swoją prace ale problem po stronie właściciela Pana Grzegorza Turka który olewa klientów i kręci jak sie tylko da czesto obarczając winą samego inwestora bezzasadnie, ciężko w negocjacjach przy końcu inwestycji, lepiej gdy sami inwestorzy przejma wykonawców tej firmy to szybciej będą mieli skończone roboty

Proszę o kontakt na priv : docent585@wp.pl Sprawę niepłacenia za wykonane roboty i kombinacje właściciela należy traktować jako zwyczajne oszustwo i zgłosić organom ścigania (jedna ze spraw trafiła już do prokuratury i jeśli zgłosi się więcej poszkodowanych, będzie łatwiej mu to udowodnić).

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...