COOLtowa - słabiutko (1) W gąszczu lokali gastronomicznych trzeba dać coś więcej i lepiej od siebie... topik Dobrze to było, ale kiedyś. (1) Niestety jak to bywa w większości lokali, także Cooltową dopadła rutyna.... Marek Słabe burgery (1) Zamówiony burger nie umywa się do tych z popularnych foodtrucków. Bułka... Stretchy
Wrócę na pewno ;-) (1) Byłem tam dziś z żoną żeby się trochę zrelaksować po pracy choć czytając... Piotr Chaos i bałagan wśród personelu (1) Zamówiłam dwa zestawy obiadowe na tzw. dwóz...grilowany kurczak OK, warzywa... Agnieszka Chaos i bałagan wśród personelu (1) Zamówiłam dwa zestawy obiadowe na tzw. dwóz...grilowany kurczak OK, warzywa... Agnieszka słabo... a nawet bardzo bardzo przeciętnie (1) generalnie to zamowiłem pizzy carpriciosa ale to szok... pieczarek to nawet... Jacek Mega dobre makarony, szczególnie z podgrzybkami (1) Mam z rodziną nowe ulubione miejsce ;) - Cooltowa - makarony przepyszne -... Hania Poraszka (2) Pizza spalona z tanimi skladnikami a obsługa chamska koleżaneczki wolą... Marek Mniam (1) Pizza pyszna, a burgery i naleśniki z bananami jeszcze lepsze :-) Mąż... Megii Pizza ok, cala reszta to wielkie ROZCZAROWANIE !! !! !! !!! (1) Zaczne od rzeczy przyjemnych: pizza pyszna! Burgery smaczne. Obsługa i... Monika Polecam (1) Dosyć często stołuję się u nich. Jedzienie jest smaczne i świeże, chociaż... Mira Dramat.. (2) Na wstępie dodam że dziwią mnie pozytywne komentarze, brzmią tak jak by... Ania Pizza na 6! (1) Cooltowa pizza - najlepsza jaką jadłam, przede mną jeszcze próba burgerów,... Mucha_lol Smaczne, świeże jedzenie, fajny klimat, mila obsługa (1) Przetestowaliśmy: góral burger, pizza kaszubska i naleśniki ze szpinakiem-... Jacek goraco polecam (1) Pyszne jedzonko , super klimat, mila obsluga, lemoniada wlasnej roboty... Natalia Opinia jak najbardziej pozytywna (1) A ja tu się nie zgodzę z poprzednimi komentarzami. Jedzenie jak najbardziej... DK bez rewelacji (1) Ładne wnętrze,miła obsługa,ale według mnie zbyt wysokie ceny co do jakości... sąsiadka Nie polecam ... (1) Tuż po otwarciu lokalu, wybrałem się tam z żoną z polecania znajomej. Wystrój... Robert Zwięzłe, naprawdę smaczne menu. (1) Burger rzeczywiście soczysty. Pizza z odpowiednią ilością i jakością... Marcin