COVID / nie damy zamknąć restauracji.

Witam, jestem właścicielem restauracji Czas i Smak w Bojanie i chcialbym państwa nadal zapraszać do naszej restauracji pomimo zakazów naszego świetnego rządu. Z dniem dzisiejszym zmieniliśmy profil z gastronomii na usługi kredytowe a zamówione jedzenie będzie oficjalnie traktowane jako darmowy poczęstunek. Od dzisiaj menu dostępne tylko w formie ustnej przez naszych kelnerów a właściwie doradców biznesowych. Tak na wszelki wypadek i jakiejś kontroli. W związku ze zmianą charakteru lokalu nie muszą rówież państwo chodzić w naszym lokalu w maseczkach. Zapraszamy codziennie od 10 do 22!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

Re: COVID / nie damy zamknąć restauracji.

Polecam kredyt z poczęstunkiem z pierogami z bryndzą! Po prostu petarda! Dziś zamówiłam. Rewelacja!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Na pewno wpadniemy!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co to dla was za roznica jak i tak u was gosci nigdy nie ma
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wypraszam sobie podpisywanie sie moja nazwą. Nigdy nic na ta restauracje nie pisalam ani nie piszę. Jezeli ktos sie podpisuje moja nazwa moze liczyc sie z konsekwencja prawna.Ja tego tak nie zostawie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko że samo słowo Bazylia nie musi przecież oznaczać Pani nazwy? może to być nazwisko, lub ulubiona roślinka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ktoś tam jest chyba znerwicowany, może dlatego że ma coś za uszami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No niestety mieszkamy w Bojanie,a tekst dotyczy gastronomi.Trudno sie nie domyśleć ze chodzi o moja pizzerie.Kawal jest poprostu nie smaczny dla obu stron.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, niestety z przykrością informuję ale to był żart, taki jaki potrzebny nam w tych ciężkich czasach :) I nie, nie jestem z konkurencji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może nowy kościół smaku, nie ma chyba w rozporzadzeniu określonych godzin modlitwy nad posilkiem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z chęcią zadzwonię i na was doniosę. A waszej pseudo restauracji juz nigdy nie odwiedze. W taki sposób sukcesu nie osiągnięcie! Zycze rychłego zamknięcia!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

Hahaha co za leb
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czas i smak
plus covid weź się do roboty i dostarczj wtedy będzie git
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak lepiej niz sr*zylia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Smieci (17 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Do licznych włascicieli psów (19 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...