Miks - opinia (1) Bardzo polecam ich rozwiazania! Pelen profesjonalizm i bardzo fachowa pomoc Miks Kriss - opinia (1) Warto wydać pieniądze na ten sklep, bardzo zmieniło to naszą obsługę klienta... Kriss Celniik - opinia (1) 6 gwiazdek jest wystarczającą opinią odnoszącą się do kompletnie każdej sfery... Celniik
Klaudiusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zlecenie Cstore obsługi swojej, świetnie... Klaudiusz Zdzisław - opinia (1) Długo nie mogłem przekonać się do korzystania z usług tej firmy a teraz nie... Zdzisław Zenobia - opinia (1) Bardzo dobrze wspominam współprace z nimi, polecam, pełen profesjonalizm. W... Zenobia Oprogramowanie warte polecenia (1) Działamy razem od prawie 5-ciu lat i nie wyobrażam sobie innego dostawcy... Polecam (1) Korzystam z oprogramowania cstore. uważam, że wymaga ono wprowadzenia kilku... Jan Elastyczna firma (1) Przesiadłem się z wordpresa na ich oprogramowanie. Dostosowali produkt do... Łukasz Gorąco polecam! (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Na chwilę obecną żadnych awarii, oby tak... Handlowiec