Serwis Iphone - świetnie! (2) Bardzo polecam serwis CTB Poland. Nie dość, że naprawili mi iPhone w... Piotrek Reklamują się jako serwis APPLE... (2) ale z tą firma mają nie wiele wspólnego, właściwie to nie mają nic wspólnego... Carla Super obsługa i naprawde szybie ksero (1) Miałam do wydruku swoją prace doktorską nie małych rozmiarów bo 460 stron do... Sylwia
Karolina - opinia (1) Naprawdę polecam ten serwis. Bardzo miły Pan w godzinkę i za grosze naprawił... Karolina Kubki z nadrukiem i poszewki (1) Niedawno były walentynki więc postanowiłam mojemu miśkowi zrobić prezencik... Monika W nie wiem jak to robia ??????!! (1) 10 groszy za xero..... 10 groszy za drukowanie jak to się im opłaca?? w... Anna Serwis laptopów (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu w tej firmie szczuplutki pan serwisant... Aga Lubisz czekac na serwis drukarki? (1) Jeśli tak, to skorzystaj z usług CTB Gdynia. Piotr Sprawnie, konkretnie, niezłe ceny! (1) Kupiłam w CTB kompa, zamówienie, odbiór itp. poszło sprawnie, dostałam gotowy... Megs Oszuści (1) podszywający się pod Alt-Computer. Poszedłem do nich nie wiedząc, że... R&B NIE POLECAM (1) Firma oszukala mnie przy drukowaniu ulotek , zamowilem 1tys. sztuk ulotek z... Krzysztof Super (1) Sprawnie, miła obsługa mozliwość negocjacji ceny. Michulka zasłużony pozytyw (1) Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa... Marek