CUK Ubezpieczenia

Ubezpieczenia

Gdynia, Świętojańska 134

Polecam (1) świetny kalkulator oc - dzięki niemu znalazłem polisę tańszą o prawie 300... Jack Nie polecam (3) Nie polecam CUK w Gdyni na ul. Świętojańskiej. Początkowo współpraca układała... Agata Katastrofa (1) Nie polecam nikomu CUK. Pracownicy niedouczeni, nie wiedzą co sprzedają. Są... fro
Tanie OC i AC (3) Wydaje się, że znalazłem ciekąwą ofertę ubezpieczenia po stosunkowo niskiej... mariusz bez kolejek, bez zbędnej "papierologii" (1) Serdecznie polecam biura cuku, spotkało mnie nie miłe rozczrowanie związane z... KS Bardzo miła obsługa i konkurencyjne ceny (2) Bardzo jestem zadowolony z przemiłej obsługi. Z uśmiechem i rzetelnością... Newans bujda na resorach (1) Sprawdzałem w CUK składkę na mój samochód. Miła pani dała mi tabele z... Roman Świetnie przedstawiona oferta i BAAARDZO miła obsługa!!! (1) Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony firmą CUK. Duża ilość oferowanych... Klient z Gdyni ubezpieczenie mieszkania do kredytu (1) można tez dostac oferte na ubezpieczenie mieszkanka do kredytu. Pan mi... madzia Rewelacja (1) Witam chcialbym pogratulowac pomyslu firmie dotyczacego przedstawienia... Klient z Chełmu Fantastyczna obsługa!!! (1) Jestem bardzo miło zaskoczona obsługą! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera... Stała klientka zysk na polisie (1) w porównaniu do mojej dotychczasowej polisy OC znalazłem tu ubezpieczenie o... mariusz