Re: CZY MOŻE KTOŚ POLECIC DOBRA ORKIESTRE NA WESELE??Okolice trojmiasta
Wilczek, tak to ja - "przeniesiona" z maja 2012 na październik 2011, hehe :P
jasne, że zdam relację po ślubie i weselu :)
choc co do Malibu Latino - jestem spokojna, aż...za spokojna - hm, oby moja pewnośc co do ML nie była zgubna :PP
ja ich słyszałam tylko na ich stronie www, ponieważ mieszkam w Niemczech i w Polsce będę dopiero (a może już) na Wielkanoc :))
i wtedy wybieram się posłuchac ML po raz pierwszy LIFE - mam dac znac Panu Arkowi, kiedy dokładnie będziemy w Trójmieście, a On mi napisze, gdzie grają w danych dniach :)
ostatnio widziałam na trojmiasto.pl (ale nie a Weselniku:) ) wzmiankę o Malibu Latono parokrotnie, m.in odnośnie wieczorów kubańskich w SHERATONIE w Sopocie (brzmi nieźle, prawda? :) bo pewnie TAKI hotel nie zapraszałby byle kogo) oraz byli podobno jedną z "GWIAZD" na jakiejś większej imprezie z okazji końca karnawału...
hm, myślę, że to niezłe rekomendacje :)))
odnoście członków zespołu, to dzięki za rozjaśnienie, że to niejaki Darek jest głównym wokalistą, a nie ten Pan Arek, z którym ustala się wszystkie szczegóły etc.
myślałam, że to On jest menagerem i głównym muzykiem :)
a Wy - widzę tu świetnie zorientowane - piszecie o Darku :)) w dodatku, który o "mały włos" byłby może już dziś gwiazdą TVP2 :PP
a co do tej "babeczki" śpiewającej w ML, to tu mam małe zastrzeżenia, biorąc pod uwagę fragmenty kilkunastu wykonań na stronce www ML i właśnie z powodu tego żeńskiego wokalu, miałam wątpliwości, czy decydowac się na ten zespół. ale ryzyk-fizyk, zaliczka wpłacona, a podczas pobytu w PL - podpisujemy umowę na 100% :-DDD
1
2