CZY WYPADA?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co sadzicie o tym ...
otoz wpadlem na pomysl
(nie spotkalem sie z tym nigdzie wczesniej ani nigdzie o tym nie przeczytalem...)
zeby zaraz po wyjsciu z kosciola obdarowac moja juz wtedy zone bukietem kwiatow (czerwonych roz) i zlozyc jej jako mojej swiezo upieczonej malzonce i nam jako swiezo upieczonemu malzenstwu zyczenia - tak jak wszyscy je nam beda skladac - tylko ja bym zlozyl je "nam" pierwszy...

co o tym sadzicie, czy to wypada i jak odbiora to inni goscie jak beda musieli poczekac z zyczeniami.... :-)

i ile tych roz ma byc?? hihi

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CZY WYPADA?

Zyczenia jak najbardziej!!!! Ale kwiatow juz wiecej nie potrzeba...tak mysle. Panna mloda dostaje bukiet wg tradycji, od narzeczonego, wiec kolejny nie bedzie potrzebny! Zachowaj je lepiej na 1 rocznice :))) Jesli jednak koniecznie chcesz jej cos dac, to lepiej jakichs prezent-naszyjnik lub cos takiego!!! Takie jest moje zdanie!!!! :)))

bukiet od narzeczonego-w sensie wiazanke slubna :)))

super pomysl!
Bylam na slubie, gdzie Państwo Milodzi zaraz po wyjsciu z kosciola, na dluzsza chwile padli sobie szczesliwi w ramiona! I to byla bardzo wzrszajace...widac bylo ich milosc! Spokojnie goscie poczekaja i nikt tego zle nie odbierze! Moim zdaniem to bardzo dobry pomysl!
Pozdrawiam!

super pomysl tez bym tak chciala;)

bardzo dobry pomysł , ale myślę, że dla niej powinna to być niespodzianka... będzie mile zaskoczona
i osobno , nie jako wiązanka ślubna np. czerwone róże,
ile róż ... hmmm ... nie wiem ... ja bym chciała 7 , bo 7 jest ślub

Oczywiście - świetny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach gdzie się podziali tacy faceci jak ty...............

Ja też uważam że super pomysł, mój narzeczony też coś dla mnie szykuje tylko jeszcze nie wiem co :)

kurde na prawde super pomysł:)mysle ze kazda by tak chciala:)

Świetny pomysł!!! Żona będzie mile zaskoczona i z pewnością nie zapomni tego do końca życia. Co do kwiatów, to w takiej sytuacji - TE KWIETY będa najważniejsze...bez znaczenia czy bedzie to bukiet stokrotek czy 555 róż :)
pozdrawiam
Ola

Witaj!
My też składaliśmy sobie zyczenia zaraz po wyjściu z kościoła. Goście nie mieli nic przeciwko temu,a w ogóle to był nasz dzień i nasz moment-po raz pierwszy jako mąż i żona składaliśmy sobie życzenia i tylko to się wtedy liczyło. W tak intymnej chwili nawet nie widzieliśmy naokoło nas tego tłumu gości
pozdrawiam