Cadent

Stomatolodzy Protetycy

Gdynia, Myśliwska 4U/1

W końcu profesjonalne leczenie kanałów (1) ufff....udało się...Wszystko dzięki Pani dr. Biegańskiej. Bardzo jej dziękuje... Moni omijac (1) Czemu tak nisko Obsługa to kpina - umawia się w jedno miejsce później... Darek Gorąco polecam (1) Profesjonalizm, wysoka jakość usług jak i materiałów oraz sprzętu... Iza
Cadent leczenie kanałowe (1) Serdecznie dziękuje ekipie Cadent za przeprowadzone leczenie. Mój ząb został... Anna cadent gabinet stomatologiczny (1) Polecam,bardzo dobra profesjonalna obsługa,sprzęt najnowszej generacji,przy... Zbigniew Gorąco polecam. (1) Rewelacja !!! Gorąco polecam wszystkim którzy muszą leczyć ząb metodą... Marcin Polecam implany (1) Polecam implanty wykonywane przez stomatologów w centrum Cadent. Jestem... Antoni super gabinet! (1) Nowoczesny gabinet, super sprzęt, miła atmosfera, zawsze profesjonalnie i... pacjent super (1) dr Milobedzka jest swietna. trafilismy z polecenia, polecamy dalej. a do... wdzięczni pacjenci tak, (1) ta urocza młoda pani doktor czyni cuda... zgrabne rączki uratowały mój... SS To wazne dla inntch PACJETOW PROSZE WCZESNIEJ UZGODNIC CENE,, ZERUJA NA NIEWIEDZY!!! (1) Nie rozumie jak mozna zmienic ceny wychodzac z gabinetu zapytalam ile zaplace... jp24 Dla mnie jest bardzo ok (1) Dawno nie byłam już u stomatologa i niestety mam sporo do leczenia, dlatego... Agnieszka ząb uratowany!! (1) Pani doktor uratowala mojego zęba lecząc go mikroskopowo. pełen... mika bardzo wysokie ceny (1) Nie rozumie jak mozna zmienic ceny wychodzac z gabinetu zapytalam ile zaplace... Ewa Ceny ? (1) Może i wszystko było by ok gdynby nie odstraszające ceny...nawet 300 zł... Anna