Interesujące miejsce (1) Nie przepadam za sieciówkami. Wolę lokale z indywidualnym charakterem. Byłam... Gdańszczanka ???????????? (1) A ja po przeczytaniu ostatniej opinii specjalnie wybrałam się z mężem w... Marysia STRACONE PIENIĄDZE (1) bruchetta niejadalna , barszcz ukraiński - słona woda w kolorze... Anna
Rewelacja Polecam Super Restauracja (1) Dawno nie jedlismy tak aromatycznych i przepysznych potraw. Zupa cudowna... lala isia - opinia (1) Całkiem sympatyczne miejsce. Dobra kawa i ciasto. Jak ma się siedzieć na... isia Polecam : ) (1) Miejsce wspaniałe, znalazłam się tam wczoraj przez przypadek z przyjaciółmi.... Agnieszka mijsce bardzo kulturalne (2) Jestem zachwycona pomysłem,promowaniem sztuki i artystów na wysokim... Grażyna Krewniak Interesująco i ciekawie (1) Zachęcona wezwaniem ,wystawiającego głowę pana ( później okazało się,że to... spacerowiczka Alicja Kubica (1) Polecam z pełnym przekonaniem! :) W każdą sobotę Alicja Kubica śpiewająca... Miles Davis Celujący za pomysł (1) Bardzo się cieszę z żoną,że powstała nowa kawiarnia, gdzi3e mogłem się napić... Janusz Wiśniewski nareszcie coś we Wrzeszczu (1) Nareszcie coś sensownego we Wrzeszczu. Jest gdzie pójść, spokojnie... Basia Uczucia trochę mieszane (2) Pierwszy raz w Alegorii byłam przy okazji koncertu jazzowego. Miejsce jest... enemi Polecam (1) Byłem z żoną i dziećmi ( dwójką ) u dentysty obok alegori, zestresowane... Marek Kubicki wrzeszczanka - opinia (1) serdecznie polecam wszystkim, którzy lubią usiąść przy dobrej kawce w... wrzeszczanka