Zawiodłam śię. (1) Jestem stałą bywalczynią tego miejsca. Smak Ciasta czekoladowego i wystrój -... Vrvra Niedobra kawa (1) Ciekawy wystrój, jednak kawa niestety niesmaczna. Wybraliśmy się skuszeni... Rysio Cudowne miejsce! (1) Jestem fanką Factotum od lat. Trafiłam tam dawno temu po wzmiance w artykule... PDK
Obsługa klienta woła o pomstę do nieba! (1) Obsługa klienta dramatyczna. Pani na wejściu mówi, że na kawy trzeba będzie... Pawel Mega kanapki!! (1) Wolowina z ostrym sosem, polecam! Piotr Pyszne słone tarty (1) Chodziliśmy tam głównie dla kawy i ciasta czekoladowego, skusiliśmy się... Asia Genialna atmosfera (1) Swietna kawa, super ciasto czekoladowe, naprawde polecam! Wojtek Całkiem niezła kawa (1) Całkiem niezła kawa, ciekawy wystrój, ale czas oczekiwania na złożone... Bogdan aniaa - opinia (1) polecam :) bardzo klimatyczne miejsce a czekolada z pomarańczą pycha! aniaa Z pewnością miejsce warte wizyty, niejednej (1) Lubię to miejsce za klimat, niebanalny wystrój, miłą obsługę i naprawdę dobrą... wiolka raczej nie wrócę. (1) zachęcona atrakcyjnym wystrojem od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem... hm. Idealnie (1) Nie wiem czemu ale dopiero teraz po raz pierwszy zawitałam do Factotum!... Kamila jak zwykle na tak! (1) Co jakiś czas będę pisała Wam o Factotum, żebyście wiedzieli, że bywam tam i... Marta : ) (1) Polecam wszystkim, którzy mają ochotę spędzić czas przy wspaniałej atmosferze... M. Genialnie! (1) Świetny wystrój, na prawdę pyszna kawa (!) i Pan barman z czarującym... emma Jest bosko (1) Ci ludzie wiedzą co robią! - kawy, herbaty, koktaile, shake'i dopracowane i... Adam Bez gotówki ani rusz.... (2) Niby smacznie i miło poza tym,że na koniec usłyszeliśmy "Nie ma możliwości... bellis Absolutnie kocham! (1) Słuchajcie, jeśli jeszcze Was nie było w Factotum to grzech! Ten lokal to... Marta klimatyczne miejsce (1) jedno z nielicznych w gdansku, gdzie mozna odpoczac od zgielku miasta i... L Klimat i same pyszności (1) Znakomite shake'i, wystrój dopracowany w każdym detalu, świetna muzyka i... Ola