enklawa we Wrzeszczu (1) Miło jest odnaleźć takie miejsce wśród zdominowanej bankami przestrzeni.... ana Wyjątkowa książka tylko tam (1) Poszukiwałem niszowych książek Ocalona aby mówić oraz Ocalona aby przebaczyć.... Rysiek Niestety niemiło :( (2) Wydawało się, że będzie super miejsce, w końcu we Wrzeszczu. Byłam tylko raz... Karolina
Mea - opinia (1) Cudowne i urocze miejsce, polecam każdemu kogo męczą zatłoczone kawiarnie i... Mea Kameralne miejsce (2) Uwielbiam spędzać czas czytając i popijając herbatę w podobnych miejscach.... Łukasz Wreszcie coś we Wrzeszczu (1) Wspaniale, że wreszcie ktoś zabrał się za stworzenie takiego miejsca we... Muza Wspaniałe miejsce (1) Huraaa:) W końcu we Wrzeszczu pojawiło się miejsce do którego można się... Bombel Roland Topor (1) Dla mnie Cafe Fikcja zawsze bedzie się kojarzyć z Rolandem Toporem. Od... massatom Fikcja i jej prawdziwa natura (1) Ta kawiarnia jest miejscem wprowadzającym do Wrzeszcza zupełnie nową jakość,... Małgo wojtek - opinia (1) to miejsce ma specyficzny klimat. Bardzo miła obsługa, pyszna kawa, można... wojtek Same plusy! (1) Jestem stałym gościem sopockiej Bookarni, bardzo ucieszyłem się że i we... Tomasz Tybulewicz Świetne miejsce (1) tego we Wrzeszczu brakowało: pyszna kawa, ciasto dla łasuchów, książki dobrze... Ella W końcu jest... miejsce spotkań we Wrzeszczu (1) Wcześniej tylko "Stacja de Luxe" była miejscem gdzie młodzi ludzie mogli... Jagoda