Kai - opinia (1) klasyczny ulubiony pub. Może być też ze mną w Berlinie... Kai Piotr - opinia (1) Klimatyczne miejsce, miła i fachowa obsługa Piotr Katarzyna - opinia (1) Przemila Pani przygotowala kawe na 'specjalnie zyczenie' , fajne zaciszne... Katarzyna
Bartek - opinia (2) Kawiarnia która segreguje ludzi i obsługuje tylko osoby z certyfikatem... Bartek misiek - opinia (1) niestety dostałem zimna kawę, a obsługa była zajęta czym innym misiek Klient - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Dodatkowy test z uwagi na zbyt krótką opinie - tu... Klient Lamus (1) Najlepsze miejsce w Gdańsku! Roch ciekawa miejscówa (1) Ogólnie lokal na duży plus - możliwość wypicia smacznego piwka, jak i czegoś... A. co się z tego Lamusa zrobiło ???????? (1) To już nie ten fajny mały lokalik.Się chłopaki rozbuchali w złym... Francuzik DZIWNY WYSTRÓJ (1) Żle czułam się w tym wnętrzu,ciemno,graciarnia mebli,brak dbałości o wystrój... KOL SUPER (1) Wielkie propsy dla chlopakow. Lokal prowadzony przez ludzi, ktorzy maja... A pychota (1) polecem ciasta. miod w gebie. smakoszka mega miła obsługa ! (1) Pyszne herbaty i piwko w miare przystępnych cenach. Wystrój taki jaki lubię... A moje ulubione miejsce w Gdańsku :) (1) na prawdę warto tam być, myślę że ogromna, pozytywna energia barmanów przede... Agata Coś w tym jest:) (1) Baaardzo Ciekawe Miejsce. Przyjdziesz raz a bez wątpienia będziesz stałym... Pan młody:) :) - opinia (2) Jedno z ciekawszych miejsc w centrum. Duży wybór piw. Niestety same... :) Fajne miejsce (1) Tanie piwo, super wystrój. Często ciasno, ale da się znieść. :)) Piotruś Najlepsze miejsce w Gdańsku (1) Lamus to najlepsze miejsce w Gdańsku! Super obsługa, super asortyment i... Sool Na własne ryzyko (1) Mimo wielu pochlebnych opinii radzę uważać. Llokal jest ciasny i... Klaudia K. Ciekawe miejsce (1) Bardzo fajny wystrój, szeroki asortyment piwa i grzane wino, fajna muzyka w... Jacek