Cafe Stella

Kawiarnie i herbaciarnie Restauracje

Sopot, Tadeusza Kościuszki 3/2

super stella! (2) Zawsze świeże, dobre, odpowiednio przyprawione jedzenie. Jest sympatycznie i... Maliniak jak w domu (1) Mała , kameralny ,cichy i spokojny lokal. Skromne menu ,ale wszystko... jarek pusznie, bez zadęcia ale charakternie (1) Od jakiegoś czasu jesteśmy stałymi bywalcami, ale miejsce odkryliśmy... beata
Gratulacje dla wybitnego kucharza! (1) Chciałam pogratulować kucharzowi za przygotowanie dla nas takiej wspaniałej... Magdalena irras - opinia (1) Bardzo miła obsługa, dobre świeże jedzenie, czuje się rodzinną atmosferę irras Niebo w gębie! (1) Zazwyczaj wpadam do Cafe Stella na szybkie obiady w pracy, bo mogę zjeść... Beatka S. Sympatyczny lokal z miłą atmosferą (1) Byłem już tam kilka razy. Najczęściej były to spotkania we dwoje. Kilka razy... Piotr Dudek Polecam! (1) Bardzo przyjemna kawiarenka przy głównym deptaku. Fantastyczny wystrój!!!... Aszka Miejsce z klimatem .. (1) .. i pysznym jedzeniem! Byłam w "Cafe" niejednokrotnie i ani razu się nie... Majorie pyszny łosoś! (1) byłam tam dziś po raz pierwszy i łosoś był przepyszny,mało gdzie w... Anne kawiarenka godna polecenia (1) Miła sympatyczna obsługa,kameralna atmosfera ,bardzo dobra kuchnia zwłaszcza... Jarek CHCESZ SIE POCZUĆ JAK W DOMU? (1) miejsce godne polecenia. kameralna atmosfera. w tle przyjemna muzyka: frank... AGNIESZKA PIECHOTA Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek Wspaniałości!!!! (1) Jestem zauroczona tym miejscem od momentu gdy pierwszy raz przekroczylam jego... przyjaciolka:-)