+/- (1) Wystrój jest niezwykle klimatyczny, pod tym względem Cafe del Arte to chyba... zizi Fajna kafejka (1) Fajna kafejka miła atmosfera i rzeczywiście świetny wystrój:) koncerty są... Mateo Galeria sztuki (1) Kupiłem swojej żonie przepiekny obraz Pani Marii Wituszynskiej-Szpindor... Zbigniew
Marlena - opinia (1) Cafe del Arte to przeurocze i niezapomiane miejsce w Sopocie.Urokliwe, pełne... Marlena Ciekawe wieczory z muzyką i sztuką (2) Spędziłam niezapomniany wieczór w Cafe del Arte słuchając muzyki... Aleks Lewicka Jedyny taki lokal w Trójmieście (1) Café del Arte to miejsce, które powinniśmy wspierać na ile możemy i jak... Kasia Robert - opinia (1) Bylismy, Wypilismy i napiwek zostawilismy :) Obsluga swietna, dobre piwko... Robert ...jest zakątek w Sopocie,... (1) który z otwartymi ramionami przyjmie każdego, kto szuka spokoju, odpoczynku... Janusz Gorgoń Wspaniała kawiarnia, ciekawa galeria i uroczy właściciele! (1) Cafe Del Arte urzeka od pierwszego wejrzenia - ciepło urządzone wnętrze,... Krzysztof Rzeźby.... (1) Kupiłem słynny Pocałunek Rodin'a dla moich znajomych na prezent ślubny i byli... Wyslij Super kawiarenka z ekstra klimatem (1) Jestem regularnym odwiedzającym Cafe del Arte. Za każdym razem, kiedy... Michał Zachowanie młodzieży (1) Byłem w tej kawiarni w momencie, gdy była tam grupa młodych ludzi. Było ich 7... Stefan Niemiła właścicielka (1) Byłam niedawno w tej galerii z zamiarem spędzenia miłego czasu ze znajomymi.... Kluska Goraco polecam !! (1) Cafe del arte jest swietnym miejscem gdzie mozna wypic pyszna kawe, poogladac... Marek Warto odwiedzić (2) Mnie w odświętny nastrój wprowadza np.: choinka :) W lokalu byłem kilka razy... Eraser Polecam (1) Ciekawe imprezy wśród ciekawych ludzi i w nastrojowo urządzonym wnętrzu.... Asia skandaliczne zachowanie kelnerek (1) Często w weekend wpadamy do przemiłej kawiarenki Del Arte na kawę i zawsze... Krystyna Pasula Błogo ! (1) Nastrojowe (rzeżby, obrazy, muzyka), przytulne (mięciutkie kanapy i fotele)... Maria