Jack i Marysia - opinia (1) W ostatnia sobote przekonałem sie bedąc z dziewczyną o nudności tego miejsca... Jack i Marysia ..o czym Wy mówicie??.. (1) ..hmm.. ..tak sobie czytam i aż żal mnie bierze, gdy patrze na te złe... Brombens:) Omijać (1) Nie polecam, a gdybyście się skusili czeka Was niemiła niespodzianka w... konsument
Odp na "opinie" (1) Witam. Dziękuje za uświadomienie mi problemu brudnego szkła.Obsługa dostała... manager klient - opinia (1) no coz... nidgy nic nie ma jak przychodze. Kawa dobra ale szklanki i... klient REWELKA (1) Naprawde super miejsce ! Świetny wystrój, obsługa rewelacyjna no a jedzonko... D$ m&j - opinia (1) polecam!!! super klimat! brakowało mi w Gdyni takiego miejsca. W dzień... m&j Ania - opinia (1) Trafiłam tam przypadkiem z chłopakiem, wypiłam przepyszną jaśminową herbatę,... Ania :) (1) przecudowne barmanki, miła atmosfera, bardzo fajny wystrój. Po prostu... cali świetnie. (1) Świetna knajpa. Byłem tam dzisiaj na paru drinkach, w tym na "specjalnosci... alterego tam jest naprawde fajnie (1) obsluga usmiecha sie od samego wejsci, barman od razu do Ciebie zagada,... jazzman fajne miejsce... (1) bywam często w cafe i nie moge się doczekać lunchy o których rozmawiałem z... jarek Cafeteria i juz (1) Jedyny lokal w którym można napić się Peroni wg. receptury Szefa :]... Dareus I. Lucus INNY KLIMAT (1) Lokal nieduzy za to wystroj - rewelacja !!! Nowoczesnie, swiatowo. Cos dla... Kojotiii Fajny klub (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE :) za dnia kawiarnia a wieczorami klub z super muzyka,... Dorotka przecietnie (1) arek ciepla wodka (1) ciepla wodka, brak kieliszkow do wodki, slaba atmosfera xxx