Kocham Was :) (1) Co tu dużo pisać, moja ulubiona kawiarenka :) Super dziewczyny z obsługi,... Miś Uszatek :) mk - opinia (1) Klimat i menu godne polecenia! mk BeBe - opinia (1) Bardzo lubię tu przychodzić, miejsce klimatyczne z duszą. Obsługa bardzo... BeBe
Gdynianka - opinia (1) Wyśmienite menu, doskonałe kawy, super gęsta czekolada, przystępne ceny.... Gdynianka Moje spotkania (1) Bywam w Cafe Anioł dość często, rezerwując uprzednio stolik dla grupy moich... Organizatorka Niezapomniany nastrój i miła obsługa (1) Przed napisaniem komentarza, z ciekawością przeczytaliśmy wcześniejsze... Maciej OK (2) Kawiarnia jest w oryginalnym klimacie i wystroju, panuje spokojna atmosfera,... Iza Gdy by nie (1) Bardzo ciekawe miejsce, jestem w gdyni tymczasowo i dzisiejsza obsługa mnie... klient Najlepsza kawiarnia (1) Caffe Anioł to zdecydowanie najlepsza kawiarnia w Trójmieście. Panuje tam... Kuba Cudnie!! (1) Świetna obsługa o jaką niestety rzadko w Gdyni! fajny wystrój jedyne co m... Ilona Super! (1) Wspaniałe miejsce na spotkanie dla każdego. Niby w centrum miasta, ale już... mibemima klimatyczne miejsce (1) fantastyczne miejsce , doskonała kawa i herbata. Urokliwy wystrój i bardzo... Mycha Krzysiowa- cudo! (1) klimatyczne miejsce, ukryte, ale jednak przez niektórych zauwazone... odkrywca Za wolno (1) Niezwykle i pysznie jak zawsze, ale jak można żałować na więcej obsługi, przy... Robert Super, gdyby nie pan w dresie!! (2) Pochodzę z południa Polski i przyjechałem do Gdyni odpocząć. Zwiedzając... Bartek Niezwykły styl ! (1) Kawiarnia ma niepowtarzalny styl. Jest bardzo miła obsługa. Dużo do... Andżelika klimatyczna kawiarnia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniała obsługa, wspaniałe kawy i herbaty... Gdynianka Stefan - opinia (1) Jestem zafascynowany kawiarnią pod każdym względem. Podoba mi się obsługa,... Stefan :) (1) Kawiarnia naprawde godna polecenia :) Pyszna kawa latte i czekolady (duzy... E bajkowo (1) Magiczne miejsce. Trafiłam tam dzięki koleżance i zakochałam się.... imajica