Szarlotka (1) Najlepsza Szarlotka w 1 Festiwalu Jabłka na Halach Targowych w Gdyni to nie... Jan Bardzo klimatyczne miejsce (1) Bardzo klimatyczne miejsce na spotkanie z przyjaciółką przy kawie Natalia TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU (1) Kierownik kawiarni jest nieuprzejmy, wręcz chamski i prymitywny; potraktował... D.
SUPER! (1) Uwielbiam tę kawiarnię! Wspaniała obsługa i cudowne kawy! :-) Zawsze wchodzę... Adi kelnerskie maniery (11) sprzątanie stolików na koniec dnia przy gościach, a przy tym jeszcze... L. Madej Polecam - jest anielsko (1) To moja ulubiona kawiarnia, w której już od dobrych siedmiu lat spotykam się... Bea Dziękuję :) (1) Pierwszy raz przeczytałam o Caffe Anioł w ub.roku. Szukałam wówczas koncertu... Marysia :) Zdegustowani! (2) Byliśmy na koncercie pani Julii- bardzo utalentowana osoba, która swoim... Anna opinia (1) Nastroj psuje brak klimatyzacji, prosze otwierac okna lub inaczej wpuszczac... Barbara A pleasant surprise (1) We had an urgent need for coffee and cake ;) and liked the look of this place... Andrew Idealne miejsce na Randkę (1) Każda dziewczyna marzy o byciu zaproszoną w tak klimatyczne, romantyczne,... mimi Rewelacja! (1) Świetny wystrój bardzo miła i otwarta obsługa. . Wyśmienite menu i fotel... Patos Porażka (9) Opinia uzasadniona bezczelnym zachowaniem właściciela cafe, który anulował... Szymon Świetna,usmiechnięta obsługa ! (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty,już dawno nie byłem tak miło,profesjonalnie... Paweł Świetna atmosfera! (1) Byłem dziś pierwszy raz i wrócę na pewno! Urocze i uśmiechnięte dziewczyny... nowy klient ciepło (1) Fajnie napić się ciepłej herbaty czy kawy (jakże pysznej) w zimny jesienny... Softie uśmiech (1) Od pewnego czasu odwiedzam to miejsce, które posiada niesamowitego ducha, a... cichomarz Jedyna taka w Gdyni :) (2) Wraz z moim znajomymi bardzo cenimy Aniołka, zarówno za kapitalny klimat, jak... Mariusz Jest takie miejsce gdzie czas się zatrzymuje! (1) Spędzić chwilę na refleksji…pobyć w gronie rodziny, znajomych…czy... Lena Świetne miejsce na miłe spędzenie czasu (1) Pyszne serwowane czekolady (na razie tylko to kosztowaliśmy), świetne miejsce... Gerber