Całe pomorze

Sprawdziłem tą pizzerie raz z dowózki raz z wizyty osobistej którą odbyłem ostatnio 01,06,2010 krótko z dowózki raz pizza nie dopieczona z wizyty osobistej kebap rolon co jest w menu naleśnik prosto z lodówki mieso lodowate pomyliło sie z pozycją z sałatek zwrócenie grzeczne uwagi oświatczenie ze jestem pechowym klientem. patrząc na inne opinie to statystycznie nie mogą uwierzyć....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Całe pomorze

Ciekawe gdzie Pan byl bo nie widze jakos w tej pizzerii "kebap" przez P a ten "rolon" to tez nie wiem skad sie wzial? Moze gosciu byles w innym lokalu hi hi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panie Rafale. nie wiem w jakich restauracjach sie Pan stołuje ale nigdy w Polsce ani za granicą nie slyszałem o takim czymś jak "kebap rolon".
byc moze jest to nazwa tego o to dania w języku niemieckim bądz arabskim nie znam sie lecz na pewno znam się na jedzeniu i logiczne jest to ze w większosci dań w tym przypadku kebaba zawijanego w naleśniku (rock and roll) sos jak i surówki są zimne co jest duzą zaletą dania. skoro jest Pan takim pechowcem jak Pan usłyszał warto jesc dania swojej roboty. rolony czy nie rolony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

do RAFALA---idz tam jeszcze raz i spytaj sie jak to bylo naprawde tylko trzezwy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

PRAWDA. JADŁEM WCZORAJ Z DOWÓZKI BEZNADZIEJA. Zamówiłem pizze i 8 skrzydełek. pizza letnia i Z WŁOSEM, skrzydła(szkoda słów) stare i spieczone na kamień kilka nie ciekawie pachniało. Osoba przyjmująca zamówienie miała czelność powiedzieć że kwota za którą zamówiłem jest za mała i że majątyle zamówień że sie nie wyrabiją STARE SKRZYDEŁKA ŚWIADCZĄ O SŁABYM RUCHU!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4