Chyba nie zależy im na klientach... (1) Zamówiona pizza nie dotarła na miejsce, a czekaliśmy na nią ponad 2 godziny!... Aga z Sopotu słabo (2) Byłem w niedzielę 4.11.2012 z rodzina i znajomymi( w sumie 10osób w tym... pabloh Szału nie ma. Jest pełno lepszych pizzeri w gdańsku. (1) W lokalu przydałoby się czasami przewietrzyć, bo po 5 minutach przebywania... Jan
Zabianka (2) Wracajac po meczu z ergo areny wybralem sie ze znajomymi na pizze. Byla to... Grzegorz John's Żabianka (2) Kiedy pierwszy raz przyszłam na pizzę do Johns'a byłam bardzo zadowolona-... Laura bastianini - opinia (1) Jestem stałym klientem Johnsa i jeszcze nigdy nie zdarzyło się żebym dostał... bastianini John's Pizza Żabianka - OMIJAĆ Z DALEKA !!!!!!!!!! (1) Obsługa totalne DNO. Pani nie wie po co tam jest, nie zauważa , nie dba i nie... klientka Pizza Johns w NP (1) nie ma możliwosci zamowienia pizzy na grubszym ciescie,dostawcy mimo tego ze... kejjs91 John's pizza - Żabianka (5) Byłem w tej pizzerii w poniedziałek i muszę przyznać, że nie zgadzam się z... Kazik ogólnie ok (1) Pizza ogólnie jest ok, ciasto jest naprawdę dobre. Jedyna uwaga to taka, że... MM nie polecam (1) jezeli chodzi o obsluge to dziewczyna ktora tam pracuje jest chyba w innym... ab22 Fajny lokal (2) Pizza bardzo dobra, jak dla mnie -nawet zbyt duża. volen jest OK (1) Dobre jedzenie za przystępną cenę,przyjazna atmosfera i baaardzo miła... ŁYSY John's Pizza Żabianka (1) Bardzo polecam jedzenie w John's pizza na Żabiance ! Nie zgadzam się również... Gość Lokal na żabiance (1) Kelnerka/barmanka w długich blond włosach chyba nie wie jak powinna wyglądac... aga nowy wlasciciel (3) podobno jest nowy wlasciciel --to widac atmosfery zero jak wejdziesz to nawet... Sabina Markowska Nowa John's pizza na Żabiance (1) Przestrzegam wszystkich przed nową John's Pizza na Żabiance. Jest to część... Howard Beale ta pizzeria na Żabiace to porażka (1) Wielokrotnie zamawiałam coś z tej pizzerii ale z Nowego Portu i zawsze... czarna Zielona - opinia (1) Razem z chłopakiem postanowiliśmy odwiedzić nową pizzerie na Żabiance .... Zielona Beznadzieja (2) Pizzeria nie pilnuje zamówień. Na pizze można czekać (w moim przypadku) 1... Adrian