Nola - opinia (1) Wystrój knajpki rewelacyjny, obsługa jest fantastyczna. Każdy miły i... Nola Mariola - opinia (2) W dniu dzisiejszym byłam w pizzerii i zamówiłam skrzydełka placki... Mariola jest ok !! (1) zaskoczyły mnie komentarze na forum, tak więc postanowiłam zareagować :)... Mała
rozczarowanie (1) Facet za barem pelna nikompetencja, sam nie wie co ma w meni i nie ogarnia... alina sucha ,twarda, NIE MOZNA NAZWAC TEGO PIZZA (1) RAZ DOBRA INNYM RAZEM JAKBYM ZAMROZONA, ZROBILA BYLA BY SMACZNIEJSZA.DZISIAJ... SABI Rozczarowanie (1) Kiedy powstała pizzeria , pizza była pyszna, ser rzeczywiście był pyszną,... O. restauracja przy polu golfowym za klifem (2) Świetne miejsce odnalezione przeze mnie w zeszły weekend. Gorąco polecam,... Adam John's Pizza (1) Ostatnio byłem w John's pizzy, jedzenie było jak zawsze rewelacyjne, ale te... Daro NP ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Takiego syfu to ja dawno nie widzialam!! Czekalam na zamowienie telefoniczne... Maria pożałowali soku za 3 zł (1) wydałam 51zł na zamowienie a nie dostalam soku o który prosiłam dwukrotnie,... agata Za co te szustki???? (4) Właśnie jestem po nie ciekawym posiłku z tego lokalu Zamówiłem pizze i 8... ovca Marek - opinia (1) Wysokie oceny chyba dają pracownicy tej pizzerii. Zamówiłem carbonare i... Marek milion razy tak!! (1) kocham ten lokal! Jeżdżę do niego z drugiego końca miasta. Jedzenie... marta NAJLEPSZA PIZZERIA W TRÓJMIEŚCIE (5) Świetne jedzenie, dobry klimat, doskonała obsługa, jestem bardzo zadowolony i... rr rewelacja (2) pizza pyszna, niewiem skad tak negatywne ostatnio opinie. Do pana nizej skoro... iwona Rewelka (1) Zawitałem ponownie do John`s Pizza i tym razem postanowiłem wrzócic na ząb... Kajtek Pycha. (1) Najlepsza zupa cebulowa na swiecie. Pizza pyszna. Polecam. D. Całe pomorze (5) Sprawdziłem tą pizzerie raz z dowózki raz z wizyty osobistej którą odbyłem... Rafał Polecam. (5) Pierwsza wizyta i od razu bardzo miłe wrażenie. Lokal z fajnym... Monika NIE POLECAM! (1) Nie wiem skąd tyle pozytywnych opini , mianowice chodzi mi o pizze, zamówiłem... Łukasz