Za co te szustki????

Właśnie jestem po nie ciekawym posiłku z tego lokalu Zamówiłem pizze i 8 skrzydełek. pizza taka sobie i Z WŁOSEM!! skrzydełka totalna klapa stare i kilka krotnie odgrzewane. GDZIE SANEPID??? Może w lokalu bardziej szanują klienta w dostawie już o tym zapominają. PIERWSZY I OSTATNI RAZ!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Za co te szustki????

żałosne sa działania konkurencji, szkoda że nie stać Was na coś konstruktywnego. Lepiej przeprowadzać dywersyjne działania, masakra i wstyd. Klienci John`s Pizza i tak wiedzą swoje :) PYCHA !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żenada, kto takie durne komentarze wysyła! W dodatku nieprawdziwe!!!
John's jest the best!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

zamówiłam przez internet jedzenie w dostawie specjalnie zamawiając więcej jedzenia niż planowałam zeby dobic do 50zl bo wtedy jest sok gratis.
zamówiłam za 51zł w tym 4zł dostawa.
napisałam w 2 okienkach na uwagi że w związku z przekroczeniem 50zl wybieram sok gratis. oddzwoniła do mnie pani potwierdzić zamówienie i słowem sie nie odezwała ze nie dostane soku bo koszt dostawy nie jest uwzględniany do promocji. czekałam godzine na dowóz i soku nie dostałam. przez tel nikt nie chciał mi tego soku podarowac tylko sie wykłócali ze sie nie nalezał.
Pazerny sprzedawca 2 razy traci. pozalowali mi soku za 2-3zł mimo ze zgłaszałam przy zamówieniu prosbe o sok i zapłaciłam 51zł .
to wiecej nie zamowie nic. a skrzydełka faktycznie niezbyt dobre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0