Pychaaa (1) Cała ta restauracja jest fajna , pyszna , dobra i najlepsza :) I Pracownicy... Kacha NIE POLECAM! (5) Szczególnie kebabu Texsaco! Zamówiłam owy kebab na wynos cena na stronce 16zł... K&N Polecam pod każdym względem (1) Jadłem w wielu restauracjach i pizzeriach. Zawsze krytycznie zwracam uwagę na... Tomekk
Polecam ;) (1) Wystrój genialny! Przepyszne jedzenie! Pizza była tak dobra, że sama zjadłam... Oliwia SUPER !!!! (2) Jestem stalą klientką Johns'a i jest to najlepsze miejsce w jakim... Karolina ;) Pizza Salami (1) powiem szczerze .... w zyciu takiej nie jadlem i na pewno wroce !! Wojtek Rewelacja (1) Ulotka tego miejsca trafiła w moje ręce całkiem przypadkowo parę miesięcy... Karol Czegos takiego w NPC jeszcze nie było (1) Znana "Fala" zmieniła swe oblicze... pamietamy zapewne wiele firm, które w... vip.emailnet@yahoo.fr REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mój przyszły mąż zabrał mnie na obiad do John's Pizza w NP . Na początku... Milka Rewelacja (1) Miałam przyjemnośc zawędrowac do tej pizzerii. Plany były zupełnie inne-... Ewa NAJLEPSZA!! (1) ta knajpa jest rewelacyjna, pyszna pizza dania jeszcze lepsze miła obsługa... paula zdegustowana (2) pewnego razu będąc w nowym porcie po długiej wizycie u lekarza zgłodniałam i... Zofia Pozytywne zaskoczenie (2) Wraz z rodziną odwiedziłem to miejsce zupełnie przypadkiem będąc na spacerze... Norma rewelacyjna (1) w końcu, po wielu próbach i błędach, znalazłem dobry lokal z dowozem do NP.... Adrian Bardzo dobra (2) Zamowiona do domu , przybyła szybko - prawie gorąca mimo mrozu:), jedna z... Jarek Michał - opinia (1) Polecam, miła Pani przyjmująca zamówienie, równie miły Pan dostawca :)... Michał Rewelacja.. (2) ..taka perełka szkoda, że schowana w NP. Przepyszna pizza..muszę się skusić... m POPROSTU TRZEBA TAM BYC (2) Rewelacyjne miejsce a jedzenie wysmienite. Mysle, ze niebawem stanie sie... Artek z Zaspy Najlepsza pizza w 3mieście (1) Odkąd wczoraj spróbowałam pizzy w tym lokalu, juz wiem że nie będę się... S. super super (2) po kilku latach jedzenia w wielu pizzeriach wrescie ktos trafil w moj gust... Elzbieta z BRZEZNA