Ulotka tego miejsca trafiła w moje ręce całkiem przypadkowo parę miesięcy temu. Nie raziła taką sztampą jak inne uloty. Mam już za sobą kontakt z wieloma pizzeriami, w większości przypadków nie za dobry, więc postanowiłem spróbować tej. Pizzę zamówiłem i jak się okazało była bardzo dobra. Od tamtej pory zamawiam pizzę tylko z John's. Wczoraj natomiast miałem w końcu okazję wpaść tam osobiście z kumplem. Miejscówka robi wrażenie, klimatyczna, głównie z uwagi na szczegółowe dekoracje, które z miejsca przykuwają uwagę. Na plus należy zaliczyć miłą obsługę - zdaje się że to był sam właściciel - bardzo sympatyczny, zagada etc, nie jest to jakiś nieuprzejmy anonimowy ekspedient, którego zadaniem jest tylko skasować klienta i cześć. Jedzenie - niesamowite! Zamówiłem spaghetti (duża porcja, aż za duża jak na moje możliwości ;)) - przepyszne swoją drogą, kawałki kurczaka w panierce oraz sałatkę - świeże składniki, również świetna. Najadłem się jak bąk. :) Jestem wyjątkowo wybrednym człowiekiem, ale John's Pizza mnie nie zawiodło. Polecam wszystkim, zwłaszcza uskarżającym się na inne miejsca z jedzeniem na miejscu / na wynos - to jest inne od wszystkich i czuć jakość na każdym kroku.