John's Żabianka

Kiedy pierwszy raz przyszłam na pizzę do Johns'a byłam bardzo zadowolona- duża pizza, dobre ciasto, ser i składniki. Niestety ostatnio John's bardzo się pogorszył. Obsługa- bardzo sympatyczna, ale mało profesjonalna. Menu smakowo pyszne, ale dania wydrukowane na zeszytowych kartkach trochę odstraszają. Jakość potraw- jak najbardziej OK! ...aczkolwiek szczerze mówiąc czekając na moje zamówienie czasami półtorej godziny trochę odechciewa mi się jeść. Jedzenie jest bardzo dobre, ale nie dla kogoś kto ma mało czasu. No i sprawa dziadków, którzy przychodzą na piwo i przesiadują Bóg wie ile, w między czasie przychodzą rodziny na obiad, które niestety muszą wyjść, bo nie ma miejsca przy stolikach, a dziadek od godziny sączy jedno piwo. Zastanówcie się jak załatwić ten problem, to ważne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: John's Żabianka

Zgadzam się z opinią na temat kartek w menu :) a co do "dziadków",zazwyczaj kiedy planuje przyjście z rodziną na obiad to dzwonie do pizzerii i zamawiam jedzenie na konkretną godzinę,kelnerka na stoliku stawia kartkę z napisem REZERWACJA,kwestia dogadania się ... wydaje mi się że jest to dobre rozwiązanie z tego względu,że obie strony są uprzedzone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1